PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

Anmeldelse: La Pétanque

Anmeldelse: La Pétanque

Den får ikke for lidt med shabby chicfransk cafécharme på kulissefronten – man venter næsten at se Pigen med Den Blå cykel komme slingrende mellem bordene med hele holdet fra ’Allo Allo’ efter sig – og le Resistance!...

...Fred nu med det, for La Pétanque serverer helt upåklagelige småretter til meget billige penge, og det ser ud til at have vundet gehør – det væltede ind med mennesker, den aften vi lagde vejen forbi. Stedet er et creperie, fokus er på pandekager, galettes – boghvedepandekager.

De fås i knap 25 forskellige afskygninger (heraf seks på dessertkortet), fra 35-99 kr. Kortet byder desuden på en række franske bistroklassikere så som salade lyonnaise, løgsuppe, croque monsieur og snegle – alt sammen til særdeles overkommelige priser.

Læg dertil, at serveringerne i al deres enkelhed er helt igennem ordentlige og langt fra det sjask, mange cafeer og billigrestauranter kan få ud af de samme retter. Drikkekortet er endog meget overskueligt, men passer til konceptet, så man savner egentlig ikke noget.

Er man til ’dejmad’ som pandekager, så er La Pétanque et meget udmærket bud på et billigt, uprætentiøst spisested – nok lidt af et ’pigested’, uden at det er ment nedsættende. Lidt kulisseagtig indretning, men absolut i orden til den meget billige pris – man bliver mæt for under 250 kr.

Rømersgade 9 1362 København K Tlf. 6465 8223

lapetanque.dk »
__________

SE OGSÅ: Anmeldelse: Ova Nova
SE OGSÅ: Anmeldelse: Restaurant Höst

Bliv ven med gastro på facebook »