Tivoli Food Hall
Foto: Tivoli Food Hall

Tivoli Food Hall

Ny spiller på den københavnske madscene

København har længe været en stor spiller på den gastronomiske scene, derfor er det ikke tilfældigt at mange nye madkoncepter udklækkes her. Det nyeste skud på stammen er Tivoli Food Hall, der har kastet sig ind i kampen om de danske foodies.

Københavnerne bruger markant flere penge på at spise ude viser tal fra Danmarks Statistik - og det er der måske ikke noget at sige til, når der bliver ved med at poppe gode madsteder op. Generelt har holdningen til at gå ud og spise ændret sig meget. Det er sket i takt med at København har vist, at de kan være med sammen med de allerbedste, når det kommer til gastronomi. Nu behøver det hverken at være dyrt at spise ude eller dårligt at spise takeaway. 

Da Tivoli Food Hall slog dørene op i november, var det 14 års arbejde, der kulminerede. Længe havde det været et ønske at give københavnerne et centralt sted, hvor de kan få god mad hele året - også når Tivoli er lukket. Med 15 madsteder, der er minutiøst håndplukket, er der god grund til at slå vejen forbi.

Passion og engagement

København har i mange år været førende indenfor gastronomi - og det er netop den udvikling, som Tivoli Food Hall ønsker at bidrage til. Derfor er fællesnævnere for konceptet passion og engagement. Det er også nogle af de kriterier, stadeholderne er valgt ud fra - samt hvordan de i fællesskab kan videreudvikle konceptet. For der er fart på den københavnske madscene. Derfor skal konceptet også kunne udvikle sig i takt med gastronomien udvikler sig i byen, så det kan forblive interessant for alle, der interesserer sig for god mad.

Alt fra tapas til vinbarer til burgere til håndbrygget øl

Madmarkedet er sammensat er 15 stadeholdere, der alle har fingeren på pulsen på den danske madscene. Der er drengene fra Michelin-restauranten Kadeau med deres bornholmske grillbar BobbaBella, Cock’s & Cows, der for længst har slået deres position fast med fire Byens Bedste Burger-trofæer. Den autentiske og stemningsfulde tapasbar Tapa del Toro og Le Petit Vinbar, der bringer fransk bistro-stemning med deres egen-importerede vine - eller The Bird & Kissmeyer der byder på gourmettoast, gin & tonics og prisbelønnet øl. For bare at nævne et par stykker.

Et nyt samlingspunkt

Med sin centrale placering på hjørnet af Vesterbrogade og Bernstorffsgade er der lagt op til at give københavnerne et nyt samlingspunkt. Uanset om man kommer forbi for at hente morgenkaffe og morgenmad, eller om det er til en hyggelig aften med familien eller vennerne. Ligesom det også er oplagt til en forretningsfrokost i hyggelige omgivelser. For Tivoli Food Hall er et sted, hvor der er rum til alle hele året rundt.