Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Det ramte denne uge: I sneakerens tegn

Det ramte denne uge: I sneakerens tegn

Vi har gået igennem ugens mange nye udgivelser inden for modens verden, og har samlet det mest interessante her. Nike Air Huarache ”Light Ash Grey” JD Sports Exclusive - 850 kr.
Den engelske forhandler JD Sports har indgået et samarbejde med Nike om at lave en række sneakers til deres London-baserede butik ’Crosstown Running. Som en del af dette kommer de med en ny udgave af den ikoniske Huarache-sneaker. Den forhandles helt eksklusivt hos ’Crosstown Running’, men kan også erhverves onlineadidas Originals x NEIGHBORHOOD 2014 Fall/Winter Shleltoe - 1.060 kr.
Det japanske streetwear-mærke NEIGHBORHOOD har givet den udødelige Supterstar en frisk makeover. Den sort-hvide sneaker er en del af et større efterårssamarbejde mellem de to mærker. Den er netop røget på butikshylderne og kan også fås onlineNike Roshe Run ”Midnight Navy” - 670 kr.
Ingen uge uden en ny udgivesele af Roshe Run-modellen, der efterhånden er kommet i hele farveskalaen. Den ultrapopulære seneaker kommer her i en mørkeblå farve, Nike selv kalder ’Midnight Navy’. Mens vi venter på, de skal nå de danske forhandlere, kan de indtil videre fås hos blandet andet Afew-StorePharrell x adidas Originals Stan Smith ”Tennis”
Den allestedsværende multikunstner (og kapitalist) har endnu en gang været på spil. Og endnu en gang er det adidas’s legendariske Stan Smith-sneaker, der fået Pharrells aftryk. Denne gang har han betrukket skoen med et stof, der er inspireret af en tennisbold. Udover denne grønne udgave kommer den også i en infrarød og brækket hvid model. De nye sneakers er kun tilgængelig i udvalgte butikker, hvor Canadiske Livestock og adidas Orginals er de første forhandlere. END forventer også at få skoene hjem inden for nær fremtid. FUTUR efterår/vinter 2014 kollektion
Som det seneste skud på stammen af London-baserede streetwear-mærker kan vi her præsentere FUTUR. Med inspiration fra gaden og skateboard-kulturen laver de klassiske elementer som printede t-shirts og sweats. Highsnobiety har fået fingrene i hele lookbooken, der uden tvivl ser spændende ud. Det hele er endnu så nyt, at de endnu ikke har fået deres hjemmeside op og køre. Men blandt andet Footpatrol i London er på listen over forhandlere. 


Nike Free Inneva Woven Black/Gradient Grey - 1.100 kr.
Den nyeste udgave af Free Inneva Woven blev smidt på gaden i denne uge. Sålen kommer fra en klassisk Nike Free 5.0-model. Med sine grå og sorte farver rammer den lige årstiden. Til de hurtige kan den fås online hos HARVENadidas Originals Dropstep ”White” - 715 kr. 
adidas’s 80’er basketballsko Dropstep har fået en hvid overmaling og er klar til at tage kampen op mod Nikes Air Force-modeller. Få fingrene i dem her.  Bodega x Vans Vault Fall/Winter 2014 Fleece Pack - 590 kr. 
Amerikanske Bodega har sammen med Vans betrukket Authentic LX-modellen med fleece, og designet en sneaker, der kommer i et begrænset oplæg og eksklusivt bliver solgt hos Bodega. De kan dog godt hentes hjem via deres webshop. Udover denne grå model er den også kommet i en mat grøn farve


Nike Air Jordan Flight Flex Trainer Cool Grey/ Pure Platinum - 590 kr. 
Jordan Brand har i denne uge udgivet en ny version af deres Flight Flex-sneaker, som er mere sportig og teknisk end de klassiske Air Jordan-modeller. Udover denne grå udgave fås den blandt andet også i sort, rød og blå. Køb den online hos Nike selv. colette x Billionaire Boys Club 2014 efterårs kollektion
Efterhånden er manden involveret i så mange projekter, at man kunne lave et ugentligt koncept, der hed ’Hvad har Pharrell lavet i denne uge?’ Og det er da næsten også, hvad den parisiske livsstilsbutik colette har gjort. Som en del af deres ’Pharrell Week’ har de i samarbejde med Pharrells eget tøjmærke Billionaire Boys Club lavet en lille kollektion, beståede af disse to t-shirt og en kasket. Det kan købes i colette i Paris og Billionaire Boys Clubs butik i London. Kan fås online fra på mandag af (13.oktober). Vans Classics 2014 Holiday Tobacco Pack - 410 kr., 450 kr., 485 kr.
De tre ikoniske Vans modeller Era, Old Skool og Half Cab har fået sig en brun overmaling. I tobaksbrun er de tre nye versioner nu tilgængelige i Vans webshopPUMA ”Handcrafted” Pack
Den nye serie af sneakers bestående af modellerne Slipstream, XS500 og Suede tager udgangspunkt i den tyske sportsgigants slogan: ”PUMA makes it with quality”. Med kvalitetsmaterialer som kalveskind og Nordamerikansk læder er skoene produceret i Italien og Japan. De kan nu findes i udvalgte Puma-butikker, og vi kan håbe snart at se dem i Danmark. Se resten af kollektionen her. 

Alle priser er vejledende og omregnet til dansk valuta på baggrund af webbutikkernes oplyste priser. Der er ikke taget stilling til hvad produkterne vil koste i danske butikker.