Han har tur i den, Lamin. Alene og med sin hyppige samarbejdspartner Artigeardit har han i løbet af sommeren gjort sine ambitioner klar for titusinder af tilskuere på landets festivaler, i radioen og på hitlisterne: Lamin er trådt ud af talenttilværelsens nådige skygge og ind i de voksnes rækker som en, der kan og vil placere sig i dansk hiphops A-liga.

”Sommeren har været sindssyg. Der har været tryk på, men på den gode måde. Det kan være svært at beskrive, men man er bare vildt glad,” fortæller han i Euroman-podcasten ’Forstyrrer Jeg?’ adspurgt om sin seneste single ’Gode Dage, Gode Drinks’, der bejler til de absolutte toppladser på den danske hitliste.

På fredag udkommer Lamins andet soloalbum under titlen ’Kronisk Skeptisk’; 16 numre med gæster som Kesi, Benny Jamz, Icekiid, Jeff3 og Giift.

”’Kronisk Skeptisk’ er måske lidt mere hiphoppet i produktionerne end på min første plade. Den her gang har vi også gjort lidt ekstra for at binde det sammen som et værk. ’Hva ved de om Lams’ var en slags introduktion, og ’Kronisk Skeptisk’ tager lige stikket dybere.”

Du kan lytte til hele interviewet med Lamin øverst i artiklen eller der, hvor du normalt hører dine podcasts. Her har Lamin sågar medbragt en smagsprøve på outro-nummeret ’Tungen Lige I Munden’, som du kan høre til sidst i afsnittet.

’Kronisk Skeptisk’ udkommer fredag den 2. september.