Heinig
Foto: PR

Cheføkonom i Realkredit Danmark: ”Tidligere har jeg især givet min kone smykker og tøj. I de senere år har jeg prioriteret at give hende en oplevelse"

Cheføkonom i Realkredit Danmark Christian Hilligsøe Heinig har valgt et flekslån, hvor den månedlige ydelse forbliver den samme, selv om renten eventuelt begynder at stige. Til jul må hustruen kigge langt efter smykker under træet.

Hvordan bruger du penge i december?

”Primært på julegaver til børnene og selvfølgelig til min kone. Gaver til mig selv betyder nærmest ingenting, det er samværet, hyggen og forventningens glæde hos børnene, der betyder noget.”

Hvilke julegaver køber du til din kone?

”Tidligere har jeg især givet hende smykker og tøj, men der kan hun jo også bare selv svinge dankortet. I de senere år har jeg derfor prioriteret at give hende en oplevelse. Sidst gav jeg hende en gourmetoplevelse på Mielcke & Hurtigkarl på Frederiksberg. Restauranter, som er mainstream, kan være rigtig hyggelige, men det er noget andet at få noget mad, der er en oplevelse. Så har vi en hel aften over mange timer, hvor vi kan nå at snakke om rigtig mange ting, mens vi deler oplevelsen med mad, vin og hinandens selskab.”

Vil du læse resten af artiklen?
Allerede medlem? Log ind her
Bliv medlem og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr./md
Prøv 14 dage gratis uden binding
Vælg abonnement her Euroman Premium
Opret dig gratis her