Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Design Studies startede som diplomatiske rebeller: ”Vi var meget bevidste om, at vi ikke bare skulle være endnu et møbelbrand”

Foto: PR

Design Studies startede som diplomatiske rebeller: ”Vi var meget bevidste om, at vi ikke bare skulle være endnu et møbelbrand”

Med udgangspunkt i naturromantisk minimalisme og med stor forkærlighed for træ skaber danske Design Studies møbler og interiør, der kalder på eftertænksomhed. Vi har talt med medejer Nikolaj Bonde.

Hvordan blev Design Studies til?

”Vi startede som en slags diplomatiske rebeller internt hos Dinesen, hvor vi havde rollen som dem, der med et moderne ord skulle disrupte. Dinesen er kendt for at lave verdens flotteste planker, men hvad kunne det mere? Vi havde tre år med carte blanche til at udforske træet og dets muligheder. Når man laver gulv og planker af så høj kvalitet, vil der helt naturligt være noget overskudstræ, som ikke bliver anvendt, men som ikke nødvendigvis er af dårligere kvalitet eller mindre værd. Og det har vi brugt rigtig lang tid på at navigere i og finde ud af, hvad vi kan bruge til.”

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her