Utæmmet junglelandskab, luksus-spa, og ikke mindst en vild panorama-udsigt. Det får du, hvis du investerer i en af de netop færdigbyggede lejligheder i Miami, skabt af den danske designgruppe Bjarke Ingels Group (BIG).

Skyskrabernes strukturer er twistet med en vinkel på 38 grader, som optimerer udsigten gevaldigt fra lejlighedernes balkoner. Det forklarer Bjarke Ingels til Designboom.com, hvor du desuden kan se billederne af det endelige projekt. 

Lejlighederne i sig selv varierer i størrelse fra 1300 kvadratmetre til vanvittige 10.000 kvadratmetre for penthousen, som naturligvis også har et udendørsområde på 5000 kvadratmetre.

Men bare rolig, hvis man ikke er den heldige indehaver af penthousen med tagterrasse og privat pool, så er der stadig adgang til femstjernet spa – og fitnesscenter, fælles pool, 24-timers butler-service og kæledyrsspa.   

Lejlighedskomplekserne rejser sig fra et junglelandskab designet med cirka 500 træer, mere end 15.000 planter og et stort antal vand-designs. 

Og priserne på sådan en omgang herlighed? De starter på $2,95 millioner dollars eller cirka 20 millioner kroner, mens den helt store pengepung skal frem, hvis det er en penthouse, du ønsker at få fingrene i. De står nemlig til $28 millioner dollars, eller det der svarer til cirka 188 millioner kroner.  


LÆS OGSÅ: "Sådan får du det perfekte herreværelse"

LÆS OGSÅ: "En dansk klassiker: Denne værkstedsvideo er det mest tilfredsstillende, du ser i dag"

LÆS OGSÅ: "Vildt lydanlæg er en svævende sky"