"Dinner for DIGNITY".

Det er under dette koncept at DIGNITY - Dansk Institut Mod Tortur sammen med Michelin-restauranten CLOU inviterer på seksretters caviar-menu. Søndag den 25. oktober er der en helt enestående chance for at smage en 6-retters menu med den eksklusive Rossini Caviar som det gennemgående element i alle seks retter.

Samtidig har du mulighed for at støtte aktivt op omkring DIGNITYs arbejde med traumatiserede flygtninge i Danmark, hvor DIGNITY arbejder på at skabe bro til det sociale liv for torturoverlever og deres familier.

Mere end 30 % af alle de mange flygtninge, vi i disse måneder ser søge tilflugt i Europa, er svært – med stort S – traumatiserede, bl.a. grundet den tortur og de overgreb, som de er flygtet fra.

Til trods for dette alvorlige bagtæppe er tanken med "Dinner for DIGNITY" at skabe en aften, der på én gang skaber ressourcer til det attråværidge arbejde DIGNITY gør med at behandle traumatiserede flygtninge, mens I som aktive bidrager får en mindeværdig aften med Michelin-retter i verdensklasse og en del mere...

Hotelophold, kunst og eksklusiv aktion

Det er ejer af Michelin-restauranten og chefkok, Jonathan Kjølhede Berntsen, der har sammensat den enestående menu i anledning af den specielle aften. Udover en kulinarisk verdensklasse-aften vil der også være mulighed for at gå hjem med et gavekort til The Square Hotel, som du som aftenens middagsgæst automatisk er med i lodtrækningen om. Gavekortet giver adgang til en gratis overnatning i juniorsuite på hotellet, hygge med en flaske champagne og lækker morgenmad næste dag.

Under middagen vil være underholdning og mulighed for at deltage i en eksklusiv auktion. Her kan man byde på donationer fra Elvira Pitzner, kunstmaleren Trine Boesen samt billetter til Annisette (Savage Rose) koncert på Vega, når DIGNITY hylder menneskerettighederne på den Internationale Menneskerettighedsdag den 10. december 2015.Hele overskuddet går til DIGNITY

Jonathan Kjølhede Berntsen og Rossini Caviar har valgt at donere hele kuvertprisen direkte til DIGNITY. Pris per kuvert er 2250 kr. inklusiv vinmenu til alle retter.

Hele overskuddet går til selvfølgelig til DIGNITY's arbejde med at hjælpe traumatiserede flygtninge og deres familier tilbage til et godt og værdigt liv.

Se menu og køb billet her

Eller send en mail med tilmelding til:umb@dignityinstitute.dk