De 10 mest sexede musikvideoer

De 10 mest sexede musikvideoer

Sex sælger. Sådan har det været siden musikvideoens spæde begyndelse. Og alt for ofte bliver det brugt alt for tykt, især inden for hiphop og R & B, hvor man nærmest glider i de pubertære våde drømme.  Men når det bruges rigtigt, kan det være både være sjovt og saftigt. Vi har samlet vores 10 yndlinge.

10.    N*E*R*D Feat. Vita & Lee Harvey, Lapdance

Den gode Pharrell kan godt være en frækkert, når han hænger med sine hjemmedrenge i den lidt hårdere ende af popmusikken i forhold til, hvad man efterhånden kender ham for. Saftige sager.

9.    Nicole Scherzinger Feat. T.I., Whatever U

Frontfiguren fra Pussycat Dolls er her på egen hånd, hvor hun viser en utrolig smidighed.

8.    Britney Spears: Toxic

Åh, Britney, du kunne have været med på mange pladser. Men vi har valgt denne her, hvor hun giver os den arketypiske stewardesse-fantasi. Og så er det formentlig hendes bedste nummer.

7.    Eric Prydz, Call on Me

Den her er ligeså meget i den sjove som i den sexede afdeling. Her bliver der dyrket aerobic med g-strengen helt spændt op.

6.    The White Stripes, I Just Don’t Know What to Do with Myself

En enkel sang med en enkel video. Og det fungerer. Kate Moss har aldrig været dejligere.

5.    Shakira Feat. Rihanna, Can’t Remember to Forget You

Hver især har de lavet flere dampende sager, og når man putter dem sammen får man en cocktail af vridende hofter og lange ben, der ikke er til at komme udenom.

4.    Robin Thicke - Blurred Lines (Unrated Version) ft. T.I., Pharrell

En afklædt Emily Ratajkowski bør i selv være kvalificerende til at komme ind på listen, og i det hele taget er der løsslupne løjer i dette monster-sommerhit.

3.    The Weeknd: High For This

Her er en mand, der formår at overføre de dunkle, dunkende rytmer fra sine fine sange til videoer. Han er en sand mester inden for genren, og man bør heller ikke snyde sig selv for den fremragende ’Enemy’.

LÆS OGSÅ: Nu er den her i fuld længde: Jennifer Lopez længe ventede Booty

 

2.    Beyonce: Partition

Vi elsker Beyonce, og flere af hendes videoer kunne have fortjent at komme på denne liste. Men Partition vinder for denne her, hvor vi får lov at se, hvad hende og ægtefællen Jay Z gør for at peppe tingene op derhjemme. 

1.    Chris Isaak: Wicked game

En klassiker. Med sin enkle æstetik og smukke Helena Christensen er denne vores yndling. Elegant lavet med to mennesker på en strand bakket op af en fantastisk sang (one hit wonder, desværre).

BONUS: Hvis du vil gå hele vejen, er der her Rammsteins ‘Pussy’, men der følger advarsel med, for det er ren porno.

LÆS OGSÅ: Girls! Girls! Girls!

Se, hvad vi ellers skriver om: Musik, Bøger og YouTube