Du kan passende sætte roséflasken på køl. For midt i din sommerferie vender Frank og Casper tilbage på skærmen med en ny sæson af 'Klovn'. Premieren på niende sæson, der har fået titlen 'Senfølger', er sat til 17. juli.

Og du skal ikke frygte ud fra titlen, at det hele kommer til at handle om corona, for senfølger 'refererer mere til, at Franks liv er en lang række af senfølger - konsekvenser af hans handlinger', lyder det i beskrivelsen.

I den nye sæson har Revisor-Kurt blandt andet fået overtalt Frank og Casper til at investere i en luksus-yacht, man skal finde vinderen af den årlige tennisturnering, og så er Frank taget til Folkemødet på Bornholm for at holde en klimatale.

Blandt de nye navne på rollelisten er Magnus Millang, Sofie Linde, Bjarne Corydon, Simon Kvamm og Anders Breinholt. Om sæsonen fortæller Casper Christensen:

"Det har givet et kæmpe løft til serien, at Neel Feldstedt skrev to af afsnittene i sidste sæson og også har skrevet to i den nye. Det har givet helt vildt meget. Og så har Mia udviklet sig til en stærkere kvinde, et kvalificeret modspil til Frank. Hun er den stærke kvinderolle, som er i tidsånden. Fnug (Caspers kæreste i serien, red.) er en kvindetype, vi ikke ville have valgt for ti år siden, men det fungerer bare godt. Casper har brug for Fnug der, hvor han er i livet nu," lyder det i en pressemeddelelse.

Se de første klip herunder: