Med en splinterny nytårsdunk okser vi alle sammen af sted med på nye tossede løbetrends og nede i fitnesscenteret. Også os der ikke har været dernede siden januar sidste år. Og så er det meget godt at få frisket de uskrevne fitnessregler op. Her bringer vi en stak fra modesektionen, hvis efterlevelse ville få os til at træne helt ind i februar. 

1. NeonEn udendørs løbetur en sort januar-nat kan være livsfarlig uden en eller anden form for selvlysende beklædning, men det er altså svært at blive kørt ned på en spinningcykel. 

2. Tyndstroppede undertrøjer Brystvorter er flotte. På kvinder.
  
3. Store headphones Et sted hvor mobilitet er en fordel, og svedperlerne springer, giver det simpelthen ikke mening. Køb hellere et par billige in-ears. 

4. Korte shortsSquats. Derfor. 

5. BandanaDet ser ud, som om du skjuler noget. Samtidigt med at du prøver at tiltrække opmærksomhed til netop det område, du prøver at skjule. 

6. Tights uden shortsHvornår er det egentlig blevet legalt for mænd at flashe deres dillere gennem et par stramme løbetights? 

7. Bar overkropEr du utrænet ser det fjollet ud, er du i topform, giver du os andre dårlig selvtillid. Bar dunk er aldrig en vinder. 

8. UdendørsskoDet tager max 120 sekunder at skifte sko, og så slipper vi alle for at maskinerne er sovset ind i vintersjap. 

9. Tung parfumeHvis du virkelig går til den, kan vi tilgive prutter, men aldrig en hidsig parfume, der stopper luftvejene, mens vi bænker vores 40 kg.  

10. Dit urSidste no-go er mest for din egen skyld. Og fordi vi elsker ure. Har du endeligt fået dig et blæret mekanisk ur, skal du nemlig ikke have det på i træningscenteret. Heller ikke selv om uret er i den sportslige stil. Urværket er simpelthen ikke bygget til de mange stød. 

LÆS OGSÅ: Med talent til træning: Jonas Zohore

LÆS OGSÅ: Afsløring: Penge under bordet fik fodboldhandel til at gå i vasken

LÆS OGSÅ: Sådan holder vi formen: 3 mænd om core-træning