Vi skal lege en leg.

Foran Niels Brandt ligger en pose med sedler. Alle fyldt af små brudstykker fra hans eget sangkatalog. Lige som sine tekster er Brandt en mand, der gerne går i flere retninger. Han bruger uden at blinke både ord som ’grineren’ og ’neuroner’ inden for kort tid, når han snakker her i krogen af den ’Twin Peaks’-lignende kaffebar, vi sidder på, i København.

Niels Brandts tekster og sætninger passer også godt til hans stil. Få kan som den 36-årige forsanger i The Minds of 99 mikse det sportslige look med tilknappede poloshirts. Sagt på en anden måde kan han gøre enhver britpop-aficionado varm indeni, men inden forsangeren for et af dansk musiks mest skattede bands skal påbegynde vores lille sangtekstspil, vil han gerne slå noget fast om netop sin stil.

”Jeg har det lidt underligt med, at jeg skulle være én af Danmarks bedst klædte mænd. Sådan ser jeg overhovedet ikke mig selv, for jo, jeg tænker da over, hvad jeg går i, men jeg er da også alt for rodet oven i hovedet til at have en egentlig stil,” siger han og lader et smil sive fra kæften.

Om det er ved at blive væk i en tanke eller tæt på at mutere om til et grin, er svært at afgøre. Så trækker Niels Brandt den første seddel fra posen.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 29 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her