PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

Simone Rocha lancerer sin første herretøjskollektion i samarbejde med H&M: ”Mine drengevenner har plaget mig om at lave herretøj i årevis”

Foto: Ben Toms/H&M

Simone Rocha lancerer sin første herretøjskollektion i samarbejde med H&M: ”Mine drengevenner har plaget mig om at lave herretøj i årevis”

I 10 år har den irske designer slået sig an på sin finurlige og feminine æstetik, og nu har Simone Rocha i samarbejde med H&M endelig kastet sig over herremoden. Vi har taget en snak med hende om den nye kollektion, om at skubbe til idéen om den klassiske herregarderobe og om at inkorporere fotografi i sit design.

Der er løbet meget vand – og mange designerne – i åen siden H&M i 2004 for første gang præsenterede et designsamarbejde. Det skulle nemlig vise sig at blive en sådan succes, at der i dag nærmest ikke findes den designer eller det modehus, der ikke har teamet op med den svenske high street-gigant. Og så dog. For d. 11. marts lander endnu et samarbejde, og denne gang er H&M gået sammen med den iriske designer Simone Rocha, der gennem 10 år har slået sig an på sin finurlige og feminine æstetik.

Vi har sat hende stævne til en snak om at designe herretøj for første gang og stadig forblive tro mod sin stil.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her