Jordans, Undefeated og YEEZYs. Sneakers var på programmet i den nyeste omgang af Euromans modepodcast Garderobesnak. 

Digital redaktør Emil Norsker stillede spørgsmålene til de garvede 'sneakerheads', fodboldspilleren Mathias Zanka Jørgensen, Joachim Idestrup Friis, der står bag sneakermagasinet 7inch Paper, og vores egen moderedaktør Frederik Lentz Andersen. 

Og det var ikke så lidt, gæsterne havde at fortælle om de mange legendariske par - og hvornår man overhovedet kan tillade sig at bære et par sneakers. 

"Du kan jo nærmest have et sjasket joggingsæt på, men hvis du så har et par fede sneakers på, så ser det hele jo godt ud," sagde Joachim Idestrup Friis. 

Men også anekdoter om de mange forskellige par, som gæsterne havde iført sig igennem tiden, var der plads til i stor stil: 

"Folk stoppede mig på gaden og ville købe mine smadrede sko for 300 pund," fortalte Frederik Lentz Andersen om sine Air Max 97, som han købte, mens han arbejdede i Levi's i London. 

Hvordan man starter en fed sneakersamling, danskernes sneakervaner og meget, meget mere, blev også vendt i studiet, så giv podcasten et lyt med det samme for at blive opdateret på, hvad der er op og ned i en verden fyldt med sneakers. 

Lyt til iTunes her, eller søg på 'Euroman Podcast' i din podcast-app, husk at abonnér og skriv en anmeldelse, mens du er i gang, så vi kan komme ud til endnu flere lyttere. 

Hvis du er Android-bruger, kan du lytte på appen Pocket Casts her eller direkte på SoundCloud herunder.