Find det helt rigtige køkkenudstyr
Foto: Todd Quachenbush Denne artikel er sponsoreret af: Tefal, Imerco, Le Creuset, Global Knive, Pillivuyt & Zwilling

Find det helt rigtige køkkenudstyr

Gør madlavningen til en leg. Få inspiration til dit køkken med nedenstående køkkengrej.

Tefal - Det hotteste indenfor køkkengrej

Det hele startede med en enkelt ide: non-stick panden. Et revolutionerende produkt, der har gjort madlavning mere enkelt og tiltrækkende. Siden da har vi fortsat med at innovere køkkengrej. Det patenterede ’Thermospot’, som viser, hvornår din pande har den ideelle stegetemperatur, aftagelige håndtag og panden, der ikke kan overopvarme og brænde din mad på, er nogle af de sidste nye innovationer.

Tefals nye Instagramprofil guider til det nyeste indenfor kvalitetskøkkengrej.

Imerco og Imerco Home - Appetit på livet

De gode madoplevelser starter i køkkenet, og hos Imerco giver vi dig appetit på livet som hus-gastronom.
Med ekspertviden om alt fra køkkengadgets til sous vide-maskiner og inspiration til borddækning og servering klæder vi dig på til hverdagens små og store gourmetoplevelser. Vi holder dig opdateret i gastronomiens univers og giver dig inspiration til nye tilberedningsmetoder, smage og kvalitetsgrej, der løfter din madlavning til næste niveau. Velbekomme!

Le Creuset - Freestyle mad fra hele verden

Gør som Le Creuset og eksperimenter med retter, råvarer og smage fra hele verden. Virksomheden omfavner mangfoldigheden af de lokale madkulturer og henter gastronomisk inspiration hjem, så du kan 'freestyle' farverige retter fra det internationale køkken. Le Creuset har rødder i det franske køkken, og har derfor selvsagt gode opskrifter på klassiske retter som fx moules frites, ratatouille og creme brûlée, men opskriftsuniverset rummer også mange fantastiske, alsidige retter født uden for Frankrig. Få madinspiration fra hele verden og food hacks om bl.a. grill, simreretter og bagning ved at følge @lecreusetdk

Global Knive - knivens balance til perfektion

不均整 FUKINSEI. Siden 1985 har knivmagerne fra Yoshikin produceret GLOBAL kniven i hånden, og de har formået at skabe knivens balance til perfektion. Hemmeligheden bag GLOBAL knivens naturstridige harmoni er, at knivmagerne fylder fint sand i grebet – akkurat til det punkt, hvor den perfekte balance opstår. Japanerne kalder det fukinsei - den naturlige balance i asymmetri.

Pillivuyt på grillen

Vi samler de bedste frankofile tips og opskrifter til dig på Instagram. Vidste du f.eks. at du kan bruge Pillivuyt på grillen?

ZWILLING - MIYABI - Japanske knive

MIYABI er et brand under ZWILLING Gruppen og er synonymt med ægte japanske knive. MIYABI knive er autentiske, fordi MIYABI ikke forsøger at være japansk, men rent faktisk er japansk.

MIYABI knive fremstilles efter traditionen af de gamle mestre, som engang forfærdigede de fineste japanske sværd. 

MIYABI knive er indbegrebet af skarphed og følger derved traditionen af berømte japanske sværd, som var utrolig skarpe såvel som smukke at se på.