PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

Opskrift: Sådan laver du minestronesuppe på ægte 'cucina povera'-maner

Foto: Anne Marie Jo

Opskrift: Sådan laver du minestronesuppe på ægte 'cucina povera'-maner

Minestrone er noget nær verdens letteste ret at lave. Den daterer sig helt tilbage til Romerriget, hvor folket kogte rester i køkkenet op sammen med sæsonens grøntsager. I dag serveres Minestrone-suppen på et utal af måder. Her får du den i en rustik, klassisk version, som vi kender det fra ’cucina povera’ – det fattige, italienske køkken.

Minestrone er den slags suppe, der kan varieres i det uendelige. Den er derfor helt genial til en hverdagsaften, hvor du skal have ryddet ud i grøntsags-skuffen. Kernen i den italienske klassiker er at bruge lidt ekstra tid på at skære dine grøntsager lækkert og ensartet ud, samt ikke at være bange for at smage suppen godt til med rigeligt god olivenolie og friskkværnet peber. På den måde får du en mere delikat Minestrone, hvor selv de kedeligste gulerødder, linser og bladselleri skaber fundamentet i en tyk, velsmagende suppe.

Tip:

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her