’Snowfall’
Sæson 2

I begyndelsen af 1980’erne ramte crack-epidemien USA ikke mindst i de sorte områder som South Central Los Angeles. Det har John Singleton valgt at skildre i denne serie. Han er også manden bag klassikeren ’Boyz n the Hood’, som var noget af det første, der fortalte om de mennesker, som findes bag de nedslående narkostatistikker. Første sæson fik en noget blandet modtagelse fra anmelderne, men får dog en chance her i anden sæson for at komme op i skyerne blandt andre store narko-serier som ’The Wire’ og ’Narcos’.

Premiere: 19. juli på HBO

’Swedish Dicks’
Sæson 2

Viaplays første, store skandinaviske serie-satsning bliver fulgt op med endnu mere krudt. De har formået at få ingen mindre end Keanu Reeves med i den nye sæson, hvor han blandt andet parodierer nogle af sine egne filmroller som Neo fra ’The Matrix’. Det ser alt sammen meget godmodigt og hyggeligt ud, men om det lige frem er rigtigt sjovt, er stadig et åbent spørgsmål. Det kan være, at vi får svar på det i anden sæson.

Premiere: 26. juli på Viaplay

 

’Mayans MC’

En af mine absolutte favoritserier ’Sons of Anarchy’ får endelig en spinoff. Mange har spekuleret i, om man ville komme til at følge Jackson Tellers sønner, men i stedet får vi historien om den rivaliserende bande Mayans MC, der ender med at blive samarbejdspartnere. Serien foregår to et halvt år efter Jacksons død, og Mayans har store problemer med karteller om territorium, ære og overlevelse.

Det er Kurt Sutter, der er manden bag, og han er efter flere fiaskoer tilbage i det univers, der skabte hans navn. 

Premiere: 5. september på HBO Nordic