Brad Pitt har for første gang åbnet op om sin skilsmisse med Angelina Jolie og sit misbrug af alkohol og pot. Det gør den 53-årige skuespiller i et stort interview med GQ Style, hvor han fortæller åbent om sin nedtur.

Det var Angelina Jolies beslutning om at søge om skilsmisse i september 2016, der fik Brad Pitt til at indse, at han var nødt til at lægge sit liv om. I dag har han været ædru i seks måneder.

”Jeg kan ikke huske en eneste dag, siden jeg blev færdig med college, hvor jeg ikke drak, røg en ’spliff’ eller noget andet. […] Jeg er virkelig, virkelig glad for at være færdig med alt det,” siger han til GQ Style og fortsætter:

”Jeg ville bare ikke leve på den måde mere.”

Brad Pitt fortæller desuden til GQ Style, at han især var lidt for glad for vin:

”Vi havde en vingård. Jeg nyder vin virkelig, virkelig meget, men jeg kørte den i sænk. Jeg var nødt til at træde et skridt tilbage. Og helt ærligt, jeg kunne drikke en russer under bordet i hans egen vodka. Jeg var professionel. Jeg var god.”

Brad Pitt på forsiden af sommerudgaven af GQ Style. Foto: GQ.

I dag har Brad Pitt skiftet alkoholen ud med tranebærjuice og danskvand. Potten har han også droppet, fortæller han til GQ. I interviewet afslører han desuden, at han er startet i terapi for at få styr på sit liv efter skilsmissen, som han siger, at han stadig er påvirket af.

”Det slog mig lige i ansigtet med vores skilsmisse,” siger han og fortæller, at han bl.a. har brugt Frank Oceans musik til at komme videre:

”Jeg finder denne unge mand så speciel. Der kan du tale om at komme ind til den rå sandhed. Han er så ærlig, at det gør ondt.”

Læs hele GQ Styles interview med Brad Pitt her.

LÆS OGSÅ: 10 gode actionfilm du kan streame nu

LÆS OGSÅ: Pilou Asbæk om Scarlett Johansson: “Jeg har givet hende en FCK-trøje, fordi hun skal kende Danmarks bedste hold”

LÆS OGSÅ: De bedste serier i 2017 indtil nu