Verden er fyldt med had for tiden. Mens Trump hader muslimer, hader de fleste andre Trump, fordi han spreder så meget ubegrundet had.

En ny datingapp, som passende nok hedder ‘Hater’, lukrerer på alverdens had. På den nye app får du nemlig mulighed for at matche med personer, der hader de samme ting som dig.

Hvis Trump står øverst på din hadeliste, kan du hurtigt se, hvem der ellers har ham på deres liste. Det kan også være, I kan mødes om jeres fælles had til fiktive figurer som Harry Potter eller virkelig personer som Woody Allen.

App’en beder dig like, dislike, hade eller elske forskellige ting, så det er muligt at se, hvad du har til fælles med fremmede, som du møder på app’en.

Når du har uddelt had eller kærlighed fungerer det lidt som Tinder, hvor du kan swipe personen til højre (like) eller venstre (dislike) - alt efter om du synes, at I er et match.

På andre personers profiler, kan du se, hvor meget app’en mener, at I er et match baseret på jeres fælles had. Du kan gå ind på personens profil, hvor du kan se, hvad han/hun hader, men ellers er det kun navn, alder og afstand, som er tilgængelig.

Den nye app bliver officielt lanceret den 8. februar, men kan allerede downloades nu i App store.

LÆS OGSÅ: Guide: De 39 bedste date-steder i København

LÆS OGSÅ: Ny dating-teknik: 'Breadcrumbing' er det nye 'ghosting'

LÆS OGSÅ: Skaldede mænd ser hårdere og mere dominerende ud end mænd med hår