Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

9 ting du ikke skal gå i når ferien slutter

9 ting du ikke skal gå i når ferien slutter

Der er heldigvis mange brancher, hvor du ikke behøver at trække i slips og jakkesæt her i sommerheden. Alligevel må man sige, at der gælder nogle andre garderoberegler på de fleste kontorer, end der gør, når du er i sommerlandet, sydpå eller til Smukfest.
 
LÆS OGSÅ: Stor guide: Sådan går du sommerligt klædt på arbejdet

Her er 11 ting, der til nød kan undskyldes, hvis du har set fashion-sandheden på bunden af en række Jäger-bombs, men som efter vores mening ikke hører til på arbejdspladsen.

Trilby-hatNej, den kan ikke skjule din midtvejskrise. Trilbyen var måske agtværdig nok engang, i dag signalerer den mere polterabend end sidegadehustler.

TanktopDet kan godt være, du har købt den på din surferferie. Det kan også godt være, at du er rigtig stolt af dine brune biceps. Men skån os andre.

KlipklapperPå Algarve-kysten følte du dig sexet pga den brasilianske røv, der reklamerede for dine nye klipklapper. Tilbage i byen føler du dig bare til grin.

Bare fødderNej, vel?

BæltetaskeSelv McConaughey har svært ved at se cool ud med en. Hvordan tror du, det kommer til at gå for dig?

Undertøjsheldragt (union suit)Den var totalt praktisk, da du var på Samsø Festival. Og du havde ikke andet på hele ugen. Nu er tiden kommet til at få den af.

Solbriller i en snor om halsenUnødvendigt. Med mindre du arbejder på en båd, selvfølgelig.

Opslået kraveDer er en mand, der kan bære det. Han hedder Eric Cantona.

Ekstra dyb v-hals Tilbage på arbejde er der ingen undskyldning for at gå i noget, der ville få Kim Kardashian til at rødme. Heller ikke selv om dine bryster er lige så store som hendes.

LÆS OGSÅ: 15 tøjfejl som mænd begår på kontoret

LÆS OGSÅ: 9 situationer hvor introverte er på røven

LÆS OGSÅ: Ny "Adblock" kan gøre dit internet Kardashian-frit