Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

rod laver relancering

rod laver er tilbage

Adidas relancerer klassisk tennissko: Er det her den nye Stan Smith?

Bliv Wimbledonklar med den nye gamle Rod Laver.

Rod Laver er en af verdens mest vindende tennisspillere gennem tiden og har blandt andet vundet alle fire Grand Slam-turneringer på samme år. To gange i karrieren.

Hans meritter befinder sig dog så langt væk – helt tilbage i tresserne – at hans navn for mange yngre tennisignoranter, euroman.dk inklusive, først og fremmest giver associationer til en sko.

Adidas’ Rod Laver-model er nemlig en tennissko så tidløs i designet som Adidas’ egen storsællert Stan Smith.

Måske er det det fordi, den har en anelse mere normcore-appeal med sit hyggeligt afrundede farmand-ydre, at den har stået i skyggen af dette ikon.

I hvert fald har Adidas ikke satset på Laver i samme grad som de har kreeret hype omkring Smith. Men efter at de på det seneste har lavet relanceringer af de klassiske modeller Superstar og Gazelle, er turen nu kommet til skoen dedikeret til den australske tennis-champ.

Ifølge Highsnobiety sætter Adidas i morgen, torsdag 16. juni en ny minikollektion til salg i sin webshop, bestående af den helt klassiske sko fra 1960'erne med marineblå detaljer og en ny ydersål med øget komfort samt i en mere tidtypisk flettet version.Hvis du ikke kan vente, kan du også klikke over til Le Fix, der allerede har en blåhvid model med åndbart netmateriale på overderlen i handelen.LÆS OGSÅ: Her er ni stiltendenser du skal kende denne sommer

LÆS OGSÅ: Adidas solgte 400.000 par NMD-sko - på én dag

LÆS OGSÅ: Næsvis spiller gør - endelig - op med irriterende tennis-støn