Sponsoreret af Messyweekend

1. Udsolgte bestsellere er tilbage på hylderne

Solbriller af høj kvalitet produceres normalt i perioder á tre måneder. Derfor vil der ofte være nogle modeller, som man ikke kan købe sidst på sommeren. Især hvis de uventet – og lynhurtigt - er blevet revet væk fra hylderne. Hos MessyWeekend er lagrene nu igen fyldt op og bugner af lækre solbriller.

2. Sommerens farverige linse-trend er oplagt til de mørke årstider

UVA-strålerne er lige så skadelige for øjnene som om sommeren, mens også huden omkring dem er mere udsat, fordi den ikke så hyppigt er eksponeret for solen. Almindelige solbriller kan dog være for mørktonede til vinteren. Derfor er de lysere og mere farverige linser, der lige nu dominerer modebilledet, et fint valg til årets sidste måneder.

3. Gode priser

Det er netop, når sommeren går på hæld, at man kan få de bedste tilbud på solbriller af høj kvalitet, og i øjeblikket tilbyder MessyWeekend op til 40% rabat på deres briller. Og mens man sparer penge på at sikre sig et nyt par, kan man jo samtidig lune sig ved, at det københavnske brand for hver solgte brille donerer, hvad der svarer til oprydning af fem plastikflasker fra verdenshavene.

BURT_BLACK-ORANGE_DEAN_AMBER.jpg

DEAN_BLACK-YELLOW_BURT_BLACK-ORANGE.jpg

NEW-DEPP-Amber-&-Black-1.jpg

Her er tre populære solbriller fra MessyWeekend: