Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Nike Match Classic

Foto: PR

Nike Match Classic

Nike genudgiver undervurderet sneaker i ny cool udgave

Specielt hælkappen har fået et gevaldigt løft.

Nike Match Classic er en af de store, og måske lidt undervurderede, modeller i tenniskategorien, der ofte er blevet overset i konkurrencen med fx Stan Smith.

Men nu har Nike så været tilbage i arkivet og lanceret den ikoniske Match Classic top-sneaker i to nye premium-versioner til sommeren. Og det klæder den gamle sko endnu engang at blive løftet frem på sneaker-scenen. 

Sneakeren kommer med både en sort og hvid læder-overdel, der har fået et lille, diskret Swoosh-logo i kontrastfarve (som vi kender det fra GTS-serien), mens hælkappen har fået det største designmæssige løft og fået tilført en klassisk brogue læder-patch. 

Det er en sneaker, der er taget direkte fra tennisbanen og tilført et moderne islæt, der gør den ideel til gaden. Prisen er ca. 660 kroner, og den fås her

Nike har en lang tradition for at lave tennissneakers. I 1982 vandt John McEnroe Wimbledon iført et hvide Nike Wimbledon, som er skoen, vi i dag kender som Tennis Classic. Skoen er siden lanceringen blevet nyfortolket i adskillige udgaver. 

Nike har også leveret tennissko til den amerikanske tennis-champ André Agassi med Tech Challenge-serien, til McEnroe med Challenge Court-serien og i nyere tid til Roger Federer med Vapor-serien

LÆS OGSÅ: Nu også i farver: Adidas lancerer Ultra Boost med kulør

LÆS OGSÅ: Alle overflødige kanter er skåret fra i ny Stan Smith-sneaker

LÆS OGSÅ: Under Armour udfordrer adidas og Nike med ny mode-sneaker