Wood Wood og Adidas har været tætte legekammerater gennem en længere årrække, og i forbindelse med, at det danske streetwearmærke snart fylder 20 år, har man lavet en nyfortolkning af The Adidas Originals Forum Low.

En sko, der stammer fra 1984 og oprindeligt var en basketballsko, men som Wood Wood nu har taget til tennisbanen i stedet. Wood Woods co-founder, Brian SS Jensen, har opdateret modellen ved at fjerne velcrolukningen og vælge en enkel snørelukning. Skoen har beholdt sine 80'er-referencer og kommer i tre farver: elektrisk blå, sennepsgul og brændt orange.

Køb skoene her.

udebanetrøje v.jpg

Udebanetrøjen er også smuk

Da den italienske kultklub Venezia F.C. i sidste uge lancerede deres nye hjemmebanetrøje, insisterede vi her på Euroman, at den var verdens flotteste. Hvis du også er faldet pladask for fodboldklubbens æstetik, vil du med garanti kunne lide den nye udebanetrøje, som Venezia F.C. netop har afsløret.

Her går de grønne og orange striber og de subtile gulddetaljer igen, men hvor hjemmetrøjen er sort, er udebanetrøjen hvid. 

Vi er vist mange, der kommer til at holde med Serie B-klubben denne sæson.

Du kan købe udebanetrøjen her.

5746b8d1dfc80df35daea04c18e8fd4913d3473e.jpg
Foto: Getty Images

Kan du rocke Magnus Corts lyserøde Crocs?

Magnus Cort er blevet et stilikon under årets Tour de France.

EF-holdet har op til årets Tour indgået et collab med deres normale trøjedesigner, Rapha, og high-end-mærket Palace, hvis tøj altid bliver revet ned fra hylderne. Det har man gjort for at markere, at kvindernes udgave af Tour de France endelig er vendt tilbage, siden det stoppede helt tilbage i 1989.

Rapha og Palace har ikke kun leveret nyt cykeltøj, men har også udstyrret rytterne med Crocs, veste, T-Shirts og bukser, som de har troppet i efter løbene. 

Nu kan tøjet og ikke mindst de geniale Crocs med drage-badges også blive dine. Palace gør i dag fredag EF-produkterne tilgængeligt for køb på deres webshop, men kun i et begrænset oplag, så du skal skynde dig, hvis du vil ligne den hurtige bornholmer.