USA er pickup-truckens hjemland. De store, robuste køretøjer er et af amerikanernes foretrukne transportmidler, og nu er der kommet en helt ny, eldrevet spiller på banen.

Tidligt i morges dansk tid afslørede Tesla-grundlæggeren Elon Musk den nyeste bil fra Tesla – en eldrevet pickup ved navn Cybertruck. Bilen, der ligner et transportmiddel for en skurk i en 80er-film, har været længe undervej. Det er flere år siden, at Elon Musk offentliggjorde, at han var ved at udvikle en pickup. I dag afslørede manden bag Tesla så, hvad han har arbejdet på til en demonstration af bilen i Hawthorne i Californien.

Men alt gik ikke efter planen under demonstrationen af den nye elektriske pickup. De pansrede ruder på bilen gik nemlig i stykker, da det skulle demonstreres, hvor modstandsdygtige de var.

Efter den ikke helt hensigtsmæssige hændelse lød det fra Elon Musk:

”Der er plads til forbedringer.”

Hvis de smadrede ruder ikke virker afskrækkende, så er det muligt at forudbestille bilen herhjemme, hvis man betaler 1000 kroner i depositum. Prisen på Tesla Cybertruck begynder ved omkring 263.000 danske kroner.

Se videoen, hvor den pansrede rude bliver smadret her: