Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Elon Musk fremviser ny Tesla Cybertruck – og smadrer pansret rude

Foto: Tesla

Elon Musk fremviser ny Tesla Cybertruck

Der har været meget hemmelighedskræmmeri om den nye eldrevne pickup, og nu har Tesla endelig løftet sløret for den nye Cybertruck.

USA er pickup-truckens hjemland. De store, robuste køretøjer er et af amerikanernes foretrukne transportmidler, og nu er der kommet en helt ny, eldrevet spiller på banen.

Tidligt i morges dansk tid afslørede Tesla-grundlæggeren Elon Musk den nyeste bil fra Tesla – en eldrevet pickup ved navn Cybertruck. Bilen, der ligner et transportmiddel for en skurk i en 80er-film, har været længe undervej. Det er flere år siden, at Elon Musk offentliggjorde, at han var ved at udvikle en pickup. I dag afslørede manden bag Tesla så, hvad han har arbejdet på til en demonstration af bilen i Hawthorne i Californien.

Men alt gik ikke efter planen under demonstrationen af den nye elektriske pickup. De pansrede ruder på bilen gik nemlig i stykker, da det skulle demonstreres, hvor modstandsdygtige de var.

Efter den ikke helt hensigtsmæssige hændelse lød det fra Elon Musk:

”Der er plads til forbedringer.”

Hvis de smadrede ruder ikke virker afskrækkende, så er det muligt at forudbestille bilen herhjemme, hvis man betaler 1000 kroner i depositum. Prisen på Tesla Cybertruck begynder ved omkring 263.000 danske kroner.

Se videoen, hvor den pansrede rude bliver smadret her: