I samarbejde med Visit Japan og Finnair

Med kufferterne pakket og en uendelig liste over steder, de to værter skal besøge, indtager Arbejdstitel den japanske hovedstad. Hverken Kristoffer Dahy Ernst eller Oliver Enné har været i byen før, hvilket gør oplevelsen så meget desto mere speciel.

Tokyo er gigantisk, overvældende og fascinerende. Det er uendeligt mange landsbyer, der er kogt sammen til en enorm storby. Skal man gå til højre eller venstre, hvad er godt, hvor spiser man, drikker kaffe, kigger på kunst og kigger på mennesker?

Det korte svar er over det hele. Og i det nye afsnit af Arbejdstitel tager de to værter lytteren i hånden, så man trygt og godt kan indtage Tokyo sammen. Turen går til Shibuya Crossing, på tonkatsu-restaurant, på lyttebar, cocktailbar og teppaniyaki-restaurant, ligesom der også bliver lagt en løbetur ind for at kæmpe med det jetlag, der nærmest tager livet af Oliver. Mere om det i afsnit 2, der udkommer om 14 dage.

Det nye afsnit af Arbejdstitel er ude på alle kanaler nu. Lyt der, hvor du normalt hører dine podcasts. Rigtig god fornøjelse.

Dette afsnit af Arbejdstitel er bragt i samarbejde med Visit Japan og Finnair.