PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

Arbejdstitel

Foto: Frederik Lentz Andersen

Ny episode af Arbejdstitel: Karantæne-special

Landet er stadig lukket ned, men Arbejdstitel er tilbage for at tage imod alle lytternes spørgsmål om karantæneperioden. Her bliver alt fra isolationsdiæt, løberutiner og onlineshopping i krisetider diskuteret. Kristoffer og Oliver diskuterer også high-end joggingbukser samt potentielle rejsemål på den anden side.

soundLyt til artiklen med Euroman
play

Klik her for at læse mere.

00:00 |

Hver eneste optagelse af Arbejdstitel er en højspændt udveksling af indsigt, holdninger og ideer om afsnittets emne. Og selvom de to værter kommer vidt omkring, er der som regel altid noget, de glemmer at få med på optagelsen. Det får de muligheden for her. 

Oliver: 
Et godt spørgsmål kom fra en lytter, der ville vide, om det gamle ordsprog ‘aldrig gå ned på udstyr’ reelt var en regel, vi selv ville navigere efter. Det synes jeg, er et vildt godt spørgsmål. Og jeg må sige, at … jeg er splittet. På den ene side elsker jeg ting. Jeg har tre iPhones, et utal af bøger og en samling af sko, som jeg bruger omtrent syv procent af. 

Men jeg er fundamentalt imod at have mange ting. Jeg kan godt lide idéen om at have så få gode ting som muligt. Da krisen indtraf, indtraf min egen personlige krise, da jeg ikke længere kunne frekventere mit lokale fitnesscenter. Skulle jeg købe en kettlebell eller en yogamåtte? Og skulle jeg udvide mit sortiment i køkkenet, så jeg reelt selv kunne tilberede min egen mad? Til begge spørgsmål landede jeg på samme svar: Nej.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her