Han har længe stået på listen over potentielle gæster, der vil gøre sig endog rigtig godt i 'Arbejdstitel'. Og efter at have forsøgt at koordinere kalendere gennem snart flere år, er det endelig lykkedes: Peter Falktoft er seneste gæst i Euromans podcast.

Peter Falktoft er en af sin generations mest markante mediepersoner. Sammen med sin makker Esben Bjerre skabte han en veritabel succes i bedste P3-sendetid, før de begge knap nok var færdiguddannede fra Journalisthøjskolen. Siden da har de to hængt sammen som ærtehalm, både med tv-udsendelser og med podcasten 'Her Går Det Godt', der stadig udkommer to gange om ugen.

Peter Falktoft er på en og samme tid et meget offentligt og meget privat menneske. Han lever af at lave radio til en meget stor og meget dedikeret lytterskare, men han værner også om sit privatliv.

Det bliver til en snak om den japansk/mexicanske boliginspiration, han og hustruen sværger til og har indrettet sig efter. Det handler også om den måde, man mest optimalt rejser på, når man skal krydse kontinenterne (spoiler alert: det er ikke på economy). Og det handler selvfølgelig også om de steder i Danmark (der er kun otte!), hvor Peter Falktoft gider drikke sin kaffe.

Alt det og meget mere – og selvfølgelig det faste format Overvurderet/Undervurderet – er ude i det nye afsnit af 'Arbejdstitel'. Find det øverst i artiklen her eller der, hvor du lytter til podcasts.