Airbnb har både budgetvenlige boliger og overdådige luksusvillaer. De sidstnævnte er ret utrolige, så her kan du tjekke de fem dyreste Airbnb-paladser i verden ud.

Arkitektonisk perle i Rio de Janerio
Er lommerne dybe, og lokker tanken om sambarytmer og hvide sandstrande, ja, så kan det være, at ’Casa do Luz’ – eller ’Lysets Hus’ – var noget for dig. Den overdådige villa ligger midt i en tropisk jungle tæt på Rio de Janeiro. Det er en perle med en unik glasarkitektur. Rygterne siger vist, at man ikke har lyst til at tage hjem igen, og til en gennemsnitspris på 38.500 kroner pr. nat, må det hellere være sandt.

Foto: Airbnb

Luksusvilla i Malibu
Lyder panoramaudsigt over havet og overdådig luksus tiltalende, kan det være, at du skal finde tegnedrengen frem og sætte kurs mod den amerikanske vestkyst. Til den nette sum af omkring 29.500 kroner pr. nat kan du få denne stilfulde villa i Malibu. Og hvis du ikke orker at trisse de få skridt ned til stranden, kan du bare tage en dukkert i poolen i stedet for.

Foto: Airbnb

Megapalæ ved South Lake Tahoe
Er du typen, der hurtigt bliver træt af at sove i den samme seng? Så kan det være, at du skal slynge 25.500 kroner pr. nat over disken for at rykke ind i dette monstrøse palæ ved South Lake Tahoe i Californien, som byder på 14 soveværelser, 14 badeværelser og 26 senge kombineret med indendørs pool, privat biograf, game room, bar og terrasse med flere bålpladser.

Foto: Airbnb

Strandvilla i Malibu
Hvis du kunne tænke dig at bo direkte på Malibus fantastiske strande, kan du passende indlogere dig i denne herlighed. Der er naturligvis udsigt over havet, som du praktisk talt kan vælte ud i. Strandvillaen rummer 5 værelser og lige så mange badeværelser. Prisen pr. overnatning er cirka 25.000 kroner i gennemsnit.

Foto: Airbnb

Villa med havudsigt på Mykonos
Hvis det amerikanske kontinent ikke tænder dig, men moussaka og ouzo derimod gør, så bør du besøge den græske ø Mykonos og ’Villa Blue Horizon’. Det kræver selvfølgelig, at du har råd til at smide de 24.000 kroner pr. nat, som den luksuriøse hybel koster. Paladsets gæster kan nyde en lækker udsigt over Middelhavet fra alle rum eller dyppe fødderne i villaens infinity pool.

Foto: Airbnb

LÆS OGSÅ: Her er kvarteret hvor du kan tilbringe hele din London-tur

LÆS OGSÅ: Se traileren: Ny Netflix-dokumentar viser, hvor langt Jim Carrey gik for at spille Andy Kaufman

LÆS OGSÅ: Peter Nørrelund køber og sælger sport til millioner af kroner: ”Jeg snakker vel med Premier League fem-seks gange om året”