Donald Trumps hårpragt har længe været genstand for stor opmærksomhed: Amerikanske komikere har stået i kø for at gøre grin med præsidentens hår, og Jimmy Fallon har uglet det på direkte tv. Men uanset hvad man måtte mene om den særprægede frisure, kan man konstatere én ting: Trump har mere hår på hovedet end den gennemsnitlige 70-årige mand.

Og nu afslører Trumps personlige læge gennem 37 år, dr. Harold N. Bornstein, hemmeligheden bag: Trump har i årevis taget Finasterid, et lægemiddel der ordineres til mænd med forstørret prostata, men som også er kendt for at modvirke hårtab. Det siger dr. Bornstein i et interview med The New York Times.

Dr. Bornstein, der selv har skulderlangt brunt hår i en alder af 69, siger til New York Times, at lægemiddelet er årsagen til, at både han og præsident Trump har undgået at blive tynde i toppen:

”Han har alt sit år. Jeg har alt mit hår," siger han.

Bornstein har tidligere været i medierne, da Trump under den amerikanske præsidentvalgkamp offentliggjorde sin lægejournal. I journalen skrev Bornstein:

”Hvis han vinder, kan jeg utvetydigt bekræfte, at han vil blive det sundeste individ, der nogensinde er blevet valgt til præsidentembedet.”

LÆS OGSÅ: Seks ud af syv lande på Trumps sorte liste har selv indrejseforbud baseret på nationalitet

LÆS OGSÅ: Skaldede mænd ser hårdere og mere dominerende ud end mænd med hår

LÆS OGSÅ: Trumps power-slips er tapet sammen