Det lyder altid eksklusivt og interessant, når en dokumentar om en fodboldklub bliver lanceret. De lover, at vi kommer med ind i maskinrummet og bag de ellers hermetisk lukkede døre og får lov til at opleve både op- og ikke mindst nedturene på tætteste hånd. Desværre holder dokumentarerne sjældent ord og ender i stedet med at blive overfladiske PR-fortællinger.

'Sunderland 'Til I Die' på Netflix er stadig undtagelsen, der bekræfter reglen. Herhjemme er Viborg FF og TV Midtvest fortjent også blevet rost for 'For Enhver F*cking Pris'.

Nu er det Arsenals tur til at få sin egen dokumentarserie, der bliver den seneste i rækken i Amazons 'All or Nothing'-format, der tidligere også har været fluen på væggen hos Manchester City, Tottenham og Juventus.

Ud fra første trailer, der netop har premieret, kan man som Arsenal-tilhænger godt tillade sig at have store forventninger. Særligt virker det til, at konflikten mellem manager Mikel Arteta og stjerneangriberen Pierre-Emerick Aubameyang i sidste sæson bliver udfoldet med unikke optagelser.

Vi er blandt andet med, da Arteta offentliggør for resten af spillertruppen, hvorfor han har frataget Aubameyang anførerbindet på grund af disciplinære årsager. En konflikt, som i sidste ende sendte Aubameyang til FC Barcelona.

Første afsnit af dokumentarserien har premiere 4. august på Amazon Prime Video.

Se traileren herunder: