Marcus Ingvartsen
Foto: Nikolaj Thaning Rentzmann Styling: Kenneth Pihl Nissen. Grooming: Mads Stig. Skjorte Mfpen til 1.350 kr. Bukser Wood Wood til 1.000 kr. Bøllehat Uniqlo til 150 kr. Ur Rolex Datejust er Marcus’ eget.

U21-profilen Marcus Ingvartsen: "Det er mig, der skal score målene"

Europamesterskaberne for U21-landshold i fodbold løber af stablen i Italien og San Marino denne sommer. Danmark stiller op med en slagkraftig gruppe af spillere, der har kendt hinanden siden deres spæde ungdom. De drømmer om at gå hele vejen til finalen.

Marcus Ingvartsen

23 år, Union Berlin, angriber

”Det er mig, der skal score målene på det her landshold, og det, synes jeg, er dejligt. Det er præcis det, jeg gerne vil. Jeg går ind til slutrunden med en helt klar forventning om, at jeg får lavet de mål, der gør, at vi kan gå langt i turneringen. Sådan skal man tænke, når man er angriber.”

”Jeg var med omkring ungdomslandsholdene allerede fra U16, men jeg startede sjældent inde og var meget plaget af skader i mine ungdomsår. Jeg var ofte i tvivl, om jeg kunne gå hele vejen. Men pludselig forsvandt skaderne, og lige da Kasper Hjulmand var kommet til, blev jeg hevet op i FC Nordsjællands Superligatrup. Derfra gik alt min vej, og i 2016/2017 blev jeg topscorer i Superligaen.”

”Jeg får ikke helt så meget spilletid i min belgiske klub, som jeg gerne vil. Min kampform er ikke ideel, men jeg træner stadig mine afslutninger og alt andet i løbet af ugen. Selv om jeg gerne ville spille mere, føler jeg mig stadig skarp.”

Ingvartsen.jpg

Jakke BoohooMAN til 270 kr. T-shirt Hummel Hive til 300 kr. Ur Rolex Datejust er Marcus’ eget.

Se, hvad vi ellers skriver om: Fodbold og Landsholdet