Så kan du godt sprinte i kiosken eller løbe ned og tømme postkassen. Det nye Euroman ligger nemlig og venter på dig, og du har rigeligt at glæde dig til. Vi er endnu engang umådeligt stolte over at have strikket Danmarks eneste originale magasin sammen til dig, og ligesom sidste måned og måneden før og endnu længere bagud har vi selvfølgelig atter overgået os selv.

Ting du kan opleve i Euroman i denne måned:

- Thomas Troelsen er på forsiden. Og inde i bladet fortæller han i selskab med fire andre særdeles velklædte mænd om sit forhold til jakkesæt, fx at han har en næsten komplet samling Dior Homme fra tiden under Hedi Slimane (!).

- Tag med på renseri og lær hvordan du bedst passer på tøjet.

- Rejs med til Kenyas allerfattigste kvarterer, når vores nyansatte Afrika-ekspert Jeppe Villadsen tager guide-kasketten på og inviterer på slumturisme.

- Læs om K-POP - koreansk popmusik - der anført af 'Gangnam Style' gjorde opmærksom på sig selv på vores breddegrader og nu er ved at indtage hele verden.

- Mød fem mænd, der har krigen som arbejdsplads og for hvem lemlæstede kroppe, pirateri og kammerater i krig er hverdag.

- Se vores 10 urfavoritter fra messen i Genève.

- Og møde Danish Dynamite (de er sjove!), kigge indenfor på et cykelværksted på Vesterbro, lære om politiets nyeste teknologi (nu kan kriminalitet slet ikke betale sig) og meget meget mere.

Vi har lavet to forskellige forsider. En til abonnenter, som er den rene version, og en med tekst, som du kan købe i kiosker, supermarkeder og på tankstationer landet over. Se dem her. Og hvis du endnu ikke er abonnent, kan du skynde dig at tegne et abonnement her.

God læser!