Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Perfekte steaks og mere tid med venner og familie

Perfekte steaks og mere tid med venner og familie

Årets nyhed fra Weber– Genesis II EX-335 GBS med opgraderet hi-tech teknologi

Hi-tech har for længst bevæget sig ind i vores husmatrikler og rykker nu også ud i udeomgivelserne – og det er mildest talt kærkomment. Med den helt nye og innovative gasgrill, Genesis II EX-335 GBS hi-tech grill fra Weber, er du nemlig garanteret sublimt grillet mad – hver gang – uden du behøver at have konstant øje på grillen.

Innovative features

Alle kan vel blive enige om, at den vigtigste rolle ved en BBQ-middag er grillmesteren himself. Hvad end det er rødt kød, fisk eller fjerkræ, der bliver smækket på risten, er det hovedingredienser i det gode, gedigne grillmåltid. Sommetider er det dog vanskeligere end som så at ramme plet, når det kommer til grillmad, især hvis du bliver distraheret af andre gøremål – bare få minutter kan være afgørende. Heldigvis har Weber netop lanceret Genesis II EX-335 GBS hi-tech grill med integrereret hi-tech teknologi, der forbinder dig med din Genesis – uanset, om du er i køkkenet og anordner de kølige drikkevarer til gæsterne, spiller bold med børnene på plænen eller er i stuen for at tjekke status på fodboldkampen i fjernsynet.GenII_EX335_Connect_Battery_Indicator_Green_C_1_rgb.jpg

Grillmesterens guide

Trin for trin-grillassistenten garanterer ikke bare gode, grillede steaks. Den giver dig også mod på at eksperimentere med andre opskrifter. I appen vælger du blot, hvilken type kød, fisk, grøntsager - you name it - der skal grilles. Herefter vil din digitale grillassistent trin for trin guide dig igennem grillopsætning, tilberedning af maden, den rette placering på grillen og desuden bliver du alarmeret i sekundet, din mad har den ønskede kernetemperatur og dermed er klar til at blive serveret.

På den måde undgår du at servere en kulsort kylling eller en alt for rå skindstegt torsk - smartere bliver det næppe. For når det kommer til især grillmåltider er der intet vigtigere end slutresultatet, som selvfølgelig skal være lige dele lækkert i konsistensen og yderst smagfuldt, ergo: Perfekt grillet.

Genesis II EX-335 GBS med opgraderet hi-tech teknologi

  • Digitale temperaturer og nedtællinger i realtid på din telefon og grill
  • Få alarmer, når din mad har nået den ønskede temperatur
  • Grill den perfekte medium-rare steak med overvågning i realtid
  • Grill aldrig din mad for lidt eller for meget med trin for trin-grillassistenten
  • Inklusiv stegerist i porcelænsemaljerede støbejern, som passer til Gourmet BBQ System-grillristeGenII_EX335_Steak_5_rgb.jpg