Verdens stærkeste kaffe
Foto: Kyle Maclachlan i Twin Peaks

Verdens stærkeste kaffe

Verdens stærkeste kaffe har næsten 10 gange så meget koffein som en Red Bull

Slut med de tunge øjenlåg.

De fleste kender det. Uret tikker ufattelig langsomt på de sene eftermiddagstimer på jobbet, og den lunkne sjat termokaffe slår bag ikke rigtigt til længere. Men det er der nu råd for.

Black Insomnia er navnet bag en Sydafrikansk kaffevirksomhed, der har skabt en uhyre opfriskende kaffe, da en enkelt kop indeholder 702 milligram koffein, ifølge dem selv, og dermed overskrider den daglige anbefaling på kun 400 mg.

Til sammenligning indeholder en dåse Red Bull 75-80 milligram, en kop filterkaffe 75-200 milligram og en espresso 47-75 milligram, skriver Esquire.

Hemmeligheden bag Insomnias stærke kaffe er ikke ekstra kemikalier i det endelige produkt, men talrige eksperimenter med forskellige typer af blends fra Robusta-kaffebønnen, der har et langt højere koffeinindhold end den klassiske Arabica-kaffebønne.

Kaffen kan bestilles online fra Black Insomnias hjemmeside, men skynd dig, for allerede nu er der flere af produkterne, der er udsolgt. Både bønner og filterkaffe kan dog stadig købes til en pris mellem $15 og $40 dollars svarende til cirka mellem 104 og 278 danske kroner.

Og der er skam også en abonnementsordning til dem der bare ikke kan få nok af den heftige kaffe.

LÆS OGSÅ: Kaffe-boss: Disse fem rutiner giver dig perfekt kaffe derhjemme

LÆS OGSÅ: Vækkeuret, der vækker dig med friskbrygget kaffe

LÆS OGSÅ: Denne R2-D2-kaffemaskine er galaxens bedste opfindelse