Nyheder på Netflix i september 2017
Foto: Rex Features

Nyheder på Netflix i september 2017

Her er alt det, du kan glæde dig til på Netflix i september

Streamingtjenesten har både spændende serier, film og dokumentarer at byde på i efteråret.

Advarsel: Spoilers kan forekomme.

En ny måned er lig med en masse nyt indhold på Netflix. Vi har her samlet alle de nye serier, film og dokumentarer  - og vi kan allerede nu afsløre, at streamingtjenesten kommer til at byde på alt fra afdankede kendis-heste og undercover DEA-agenter til raceulighed i USA og PTSD-diagnoser, så der er masser at se frem til. Tjek selv nyhederne ud herunder.

Narcos (sæson 3)

Narcos er den sande historie om Colombias berygtede, voldelige og magtfulde narkokarteller. Efter en blodig jagt på Pablo Escobar i sæson 2 er DEA-agenten Javier Peña (Pedro Pascal) til en ny omgang af serien. Han vender her blikket mod den største stofsmuglingsorganisation i verden, Cali-kartellet, og står nu over for ikke bare én, men hele fire narkobaroner.
Premiere 1. september 

Bojack Horseman (sæson 4)

Det er svært ikke at føle sig idiotisk, når man skal forklare, hvad Bojack Horseman handler om. Ikke desto mindre har den afdankede heste-celebrity med alkoholiske tendenser opnået stor popularitet med denne voksentegneserie, hvor man følger hans forsøg på at genoplive sin sitcom-karriere. Den nye sæson ser ud til at fortsætte den karakteristiske tone med dyre-jokes og fjollede puns, som seriens fans elsker - og ifølge skaberen bag, Raphael Bob-Walksberg, kan vi desuden forvente, at den nye sæson vil være præget af det nutidige politiske landskab i USA.
Premiere 8. september

Star Trek: Discovery (sæson 1)

Den ikoniske serie bliver efter 11 års stilhed genoplivet med nye karakterer og et nyt skib i ‘Stark Trek: Discovery’. En konfrontation mellem de krigeriske rumvæsener ‘klingoner’ og heltene fra Starfleet får en krig til at bryde ud - og spørgsmålet er nu, om besætningen på rumskibet Discovery kan stoppe den.
Premiere 25. september

Designated Survivor (sæson 2)

Da et angreb på Washington næsten udsletter hele regeringen i denne politiske thriller, ligger USA’s skæbne i hænderne på en lavtstående embedsmænd spillet af Kiefer Sutherland. Tom Kirkmand, som Sutherlands karakter hedder, er nemlig blevet udpeget som ‘Den Udvalgte Overlevende’, hvis det utænkelige skulle ske: At hele kongressen bliver udslettet på én gang. I den nye sæson er Kirkman tilbage i rollen som leder af et land i kaos efter et terrorangreb.
Premiere 28. september

The Expanse (sæson 2)

I denne sci-fi-serie, der foregår to århundreder ude i fremtiden, bliver en betjent fra Asteroidebæltet, en kaptajn på et fragtskib og en diplomat forbundet af en savnet person - og sammen forsøger de at afværge en krig. Serien skildrer på interessant vis magtspillet mellem FN og den selvstændige Mars-baserede koloni - og så er den blevet kaldt en af de bedste ci-fi-serier i nyere tid.
Premiere 8. september

First They Killed My Father (film)

Skønne Angelina Jolie er instruktør på denne biografiske, historiske thriller, der er baseret på den cambodjanske menneskerettighedsaktivist Loung Ungs bog af samme navn. I filmen får seerne beretningen om de rædsler, Ung led under, mens partiet Khmer Rouge sad på magten i landet. Bedst kendt er regimet for de folkemord, der fandt sted i 1975 til 1979, hvor estimeret halvanden til tre millioner mennesker døde.
Premiere 15. september 

Resurface (dokumentar)

I denne dokumentar følger vi en række PTSD-ramte veteraner fra det amerikanske militær, som bruger surfing som medicin for deres mentale traumer. I bølgerne får mændene helet deres usynlige sår ved at se deres diagnoser i øjnene - og det er en oplevelse, der transformerer deres liv for evigt.
Premiere 1. september

Strong Island (dokumentar)

I april 1992 blev den 24-årige afro-amerikanske lærer William Junior dræbt af den hvide, 19-årige automekaniker Mark Reilly. Selvom Ford var ubevæbnet, blev han den hovedmistænkte i sagen om sit eget mord. I denne dokumentar skildrer instruktøren Yance Ford William Juniors familiehistorie - fra raceadskillelse og Jim Crow-lovene til forestillingen om den amerikanske drøm i New York - og undersøger, hvordan den omgivende families sorg over tabet er sammenflettet med historisk ulighed.
Premiere 15. september

 

Andre nyheder på Netflix i september

Serier:
Big Mouth (sæson 1). Premiere 29. september
American Vandal (sæson 1). Premiere 15. september
Real Bob (sæson 2). Premiere 29. september
Club De Cuervos (sæson 3). Premiere 29. september
Fuller House (nye episoder). Premiere 22. september
The Confession Tapes (sæson 1). Premiere 8. september
Jack Whitehall: Travels With My Father (sæson 1). Premiere 22. septembe
Shooter (sæson 2). Nye afsnit ugentligt

Film:
Our Souls at Night. Premiere 29. september
Little Evil. Premiere 1. september.
#RealityHigh. Premiere 8. september

Dokumentarer:
Gaga: Five Foot Two. Premiere 22. september

LÆS OGSÅ: 4 nye serier der kan dulme abstinenserne efter Game of Thrones

LÆS OGSÅ: Nye, dystre forudsigelser på vej: Se den nye trailer til Black Mirror sæson 4

LÆS OGSÅ: Serieskaber-stjerne bag ny HBO-satsning: ”Pornoen har haft afgørende betydning på så mange planer”

Se, hvad vi ellers skriver om: Netflix, Streaming, Serier, Film og Dokumentar