Wu-Tang Clan har bragt Staten Island, et 'borough', hvilket kan sammenlignes med en slags kommune, på verdenskortet. Siden gruppens start har de været inspirationskilde og i en grad også hiphop-iværksættere, der undervejs har taget andre rappere under deres store vingefang og ført dem ud til succes. 

New York har valgt at hylde gruppen for dens gigantiske indflydelse på at udvikle east-coast rapgenren, samt det store arbejde, de har gjort for Staten Islands unge. Derfor opkalder byrådet et helt nabolag efter Wu-Tang Clan. Det nye område vil fremover hedde 'Wu-Tang District'.

Byrådsmedlem i New York, Debi Rose, udtalte stor glæde ved fejringen af gruppens 25 år lange historik:

"Dette er en stor dag, hvor vi får mulighed for at ære vores hjembys helte, de unge mænd, der satte Staten Island på verdenskortet." 

Flere af Wu-Tang Clans medlemmer dukkede op til indvielsen, hvor Ghostface Killah gav tale, og massere af fans klappede og hujede. 

Og nu vi er inde og snakke om Wu-Tang Clan, vidste du, at "Wu-Tang Clan Aint Nuthing ta F' Wit" lagde inspiration til sjæleren Maria Maria af Santana? Se Wyclef forklare hvordan i videoen nedenunder.