Sådan føles det at være så tyk, at man ikke kan tørre sig selv bagi
Foto: Privat Henrik ’Røde’ Jensen arbejder med events og pressestrategi og har blandt andet stået bag bl.a. tidligere præsident Bill Clintons besøg i Danmark og Skandinavien. På billedet fra 2007 vejer Henrik ’Røde’ Jensen cirka 190 kilo.

Sådan føles det at være så tyk, at man ikke kan tørre sig selv bagi

15 danskere fortæller i det nye Euroman ekstreme historier fra virkelighedens overdrev. Her fortæller Henrik 'Røde' Jensen om at være ekstremt overvægtig.

Jeg er på toilettet en nat, og jeg sveder og maser for at tørre mig selv. Jeg vejer på det tidspunkt 175 kilo, og det har længe været en kamp for at finde den særlige vinkel, så jeg kan komme til, men den her nat kan jeg ikke nå derom længere. Jeg går tilbage i seng og vågner næste morgen med en brun stribe på lagnet. Er du sindssyg, hvor er det ydmygende, for nu at sige det på nordjysk.

Jeg googler den her stang, som jeg bestiller fra USA. Den kan jeg sætte toiletpapir fast på. Jeg kalder den min ’røvpind’. Den følger mig i to år. Jeg er så flov over den. Jeg gemmer den for alle, også min daværende kæreste. Nogle gange gemmer jeg den oppe i ærmet, andre gange under maven. Når jeg spiller golf, er den med i golfbag’en.

Vil du læse resten af artiklen?
Allerede medlem? Log ind her
Bliv medlem og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr./md
Prøv 14 dage gratis uden binding
Vælg abonnement her Euroman Premium
Opret dig gratis her