Louis Vuitton x Supreme x Ferrari
Foto: Deals on Wheels

Louis Vuitton x Supreme x Ferrari

Milliardærsønnen har solgt sin Ferrari

Dubai-teenageren er åbenbart blevet træt af sin logofolierede sportsvogn.

Kan du huske ham?

Teenageren fra Dubai, der lod sin gule Ferrari overtrække med Louis Vuitton og Supreme-logoer, selv om der er flere år til, han er gammel nok til at køre den?

Det ser nu ud til, at Rashed Saif Belhasa, som han hedder, aldrig kommer til at køre bilen, han har nemlig solgt den. Bilen kan p.t. købes for 1,15 millioner kroner hos bilhandleren Deals on Wheels.

Bilen blev anslået til en værdi af 1,6 millioner, inden den fik logofolie på, så han er tilsyneladende ikke den store købmand. Men nu virker det heller ikke som om, pengene er noget, som teenageren behøver tænke særlig alvorligt over.

Ifølge The Sun ejer Belhasa, der er søn af en byggematador, en sneakersamling til en værdi af over 8 millioner kroner samt en Cadillac Escalade, der skulle være inspireret af en Yeezy-sko.

Money Kicks, som Belhasa kalder sig på sin YouTube-kanal, der har over 750.000 abonnenter, fortæller da også, at hele nummeret med at give Ferrarien en ny ham mest var et eksperiment: Kunne han gå viralt for alvor? Og ja, det kunne han. Videoen, hvor man følger processen på autoværkstedet, er blevet set over 6,5 millioner gange.

Den slags ting taler Belhasa om i sin nye video, hvor han, uvist hvorfor, hænger ud med rapperen Fat Joe, der er gammel nok til at være hans far, og så annoncerer han, at han har købt en ny bil i stedet for Ferrarien. På Instagram ser det ud til at være en Rolls-Royce.

Verden er et besynderligt sted.

Se, hvad vi ellers skriver om: Ferrari