Hvad skal man kaste sig over for at presse så meget godt ud af den sparsomme weekend, de fleste af os er blevet tildelt? Det prøver vi nu at give alle vores Premium-medlemmer et bud på. Det kan nemlig være uoverskueligt med alle de tilbud, der findes, hvad enten det er udstillinger, restauranter eller tv-serier.

Hver uge vil redaktionen i vores nye ’Euroman Weekly’ give vores anbefalinger til, hvad du skal lave i weekenden. I denne uge kan det være fx være at tage ud i Aarhus Festuge, besøge den billige, men fremragende italienske restaurant Fabro i København, eller se den skræmmende gode serie Mindhunter på Netflix.

Vores moderedaktør Frederik Lentz Andersen vil også hver uge finde en tendens eller beklædningsgenstand, der er værd at tjekke ud netop nu. Vi vil desuden guide til vores bedste indhold, vi har lagt ud i løbet af ugen, hvis du ikke har haft tid til at være inde, og vi vil også udpege, hvad vi selv har nydt at læse, høre og se fra vores dygtige kolleger rundt om i verden.

Sidst men ikke mindst har vi hver uge udvalgt en ting fra vores fordelsshop, som kun abonnenter har tilgang til, og her kan man spare hundredvis af kroner på gode ting.
Alt i alt skulle du gerne få et nemt og bekvemt overblik, inden du går på weekend og kaster dig ud i alt det herlige, verden har at tilbyde.

God fornøjelse.

Bliv PREMIUM-medlem i dag.