Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

MMA-kæmperen Mark O. Madsen kampdato er sat

Foto: PRESSE

Blod, sved og knockouts: Datoen er sat for MMA-kæmperen Mark O. Madsens næste kamp

I september skal det skæbnesvangre slag stå, hvor den lovende danske MMA-kæmper for alvor skal bevise sit værd.

Med fire sejre ud af fire kan danske Mark O. Madsen prale af at være fuldstændig ubesejret, mens han hurtigt og sikkert er ved at banke sig til både national og international anerkendelse på MMA-scenen. Med sin forestående kamp har han mulighed for at give sin karriere endnu et skub fremad, når han skal i ringen på dansk jord og kæmpe i Cage Warriors Academy Danmark.

Mark O. Madsen debuterede som MMA-kæmper i 2013, og med en vellykket karriere som professionel bryder bag sig, har han hurtigt fundet sig til rette i sportsgrenens rå natur. Konkurrencen spidser til parallelt med sejrene, men det lader til, at Mark O. Madsen har fuldt fokus og er topmotiveret til at vise sit værd:

”Det er en fantastisk mulighed for at kæmpe på en scene med international opmærksomhed, og så samtidig på hjemmebane i Nykøbing Falster. Mine kampe bliver hårdere, men jeg holder mig til den plan mit team og jeg har lagt for min sportslige udvikling. Den 22. september er jeg klar!”, siger han i en pressemeddelelse.

Hvorvidt Mark O. Madsen fortsætter som ubekæmpet sejrherre med en overlegen knockoutstrategi, bliver afgjort d. 22. september, og du kan følge med fra sidelinjen, på Viaplay eller TV.

LÆS OGSÅ: Mads Burnell står overfor sin tredje UFC-kamp: ” Jeg sparer min modstander og mig selv, hvis jeg tager dem ned og kvæler dem.”

LÆS OGSÅ: ”En rigtig mand tager sine nederlag med hagen oppe og brystet fremme”

LÆS OGSÅ: 'Jeg hørte med det samme en høj knæklyd fra nakken, og den har jeg aldrig hørt før'