Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Griezmann's Shoes

Foto: Getty Hvem har den dårligste tøjsmag: Antoine Griezmann, Cristiano Ronaldo eller Gareth Bale?

Griezmann trender på Twitter

Bling-bling: Griezmanns sko løb med opmærksomheden til prisuddeling

Ikke Europas bedste fodboldspiller, men dog dagens største grin.

Det er en nådesløs verden.

Ikke nok med, at en mand skal opleve skuffelsen at være sit holds bedste spiller, men alligevel kun få sølv i årets to største turneringer. Men når han så prøver at tage det hele med ekstravagant ro, så scorer han et stilmæssigt selvmål.

Det er der i hvert fald mange Twitterbrugere, der mener, at Antoine Griezmann gjorde, da han i går mødte op til UEFA’s uddeling af prisen som årets europæiske fodboldspiller iført et par ualmindeligt glitrende sko.

Skoene, der ligner et Gucci-produkt og i så tilfælde har kostet den franske forward i hvert fald 5000 kroner, var kombineret med et par ungdommeligt stumpende jakkesætbukser.

Og det faldt ikke ligefrem i internettets smag. Siden afstemningen i går har utallige Twitterbrugere gjort sig morsomme over Griezmann og hans tøjvalg.
Nej, fodboldfans er ikke altid de mest stilmæssigt rummelige. Man kunne påstå, at Griezmann så mere tilpas ud i sit sæt, end de to rivaler til titlen, Garetg Bale og Cristiano Ronaldo.

Men ingen har tilsyneladende grinet ad, hvor dårligt Bales man-bun går til en klassisk mørk habit, eller ad Ronaldos Lars Seier-agtige slipsesmag og jævnt barnlige frisure.

Men Ronaldo er og bliver åbenbart Griezmanns nemesis. For ligesom han overgik Griezmann i både CL- og EM-turneringerne, snuppede han også suverænt førstepladsen i afstemningen om årets bedste spiller i Europa (måske er der en sammenhæng).

Det er for øvrigt journalister fra UEFA’s 55 medlemslande, der deltager i afstemningen. Men nok om det, nu til tweetsene: