Det er en nådesløs verden.

Ikke nok med, at en mand skal opleve skuffelsen at være sit holds bedste spiller, men alligevel kun få sølv i årets to største turneringer. Men når han så prøver at tage det hele med ekstravagant ro, så scorer han et stilmæssigt selvmål.

Det er der i hvert fald mange Twitterbrugere, der mener, at Antoine Griezmann gjorde, da han i går mødte op til UEFA’s uddeling af prisen som årets europæiske fodboldspiller iført et par ualmindeligt glitrende sko.

Skoene, der ligner et Gucci-produkt og i så tilfælde har kostet den franske forward i hvert fald 5000 kroner, var kombineret med et par ungdommeligt stumpende jakkesætbukser.

Og det faldt ikke ligefrem i internettets smag. Siden afstemningen i går har utallige Twitterbrugere gjort sig morsomme over Griezmann og hans tøjvalg.
Nej, fodboldfans er ikke altid de mest stilmæssigt rummelige. Man kunne påstå, at Griezmann så mere tilpas ud i sit sæt, end de to rivaler til titlen, Garetg Bale og Cristiano Ronaldo.

Men ingen har tilsyneladende grinet ad, hvor dårligt Bales man-bun går til en klassisk mørk habit, eller ad Ronaldos Lars Seier-agtige slipsesmag og jævnt barnlige frisure.

Men Ronaldo er og bliver åbenbart Griezmanns nemesis. For ligesom han overgik Griezmann i både CL- og EM-turneringerne, snuppede han også suverænt førstepladsen i afstemningen om årets bedste spiller i Europa (måske er der en sammenhæng).

Det er for øvrigt journalister fra UEFA’s 55 medlemslande, der deltager i afstemningen. Men nok om det, nu til tweetsene: