'Atypical' (sæson 3), tv-serie

I 'Atypical' lider hovedpersonen Sam af autisme, og hans største ønske er at få en kæreste og bare være 'normal'. I tredje sæson begynder han på college, og her venter der ham en række udfordringer som fx at etablere nye venskaber og få struktureret den travle hverdag.

Premiere 1. november

'The End of the F***ing World' (sæson 2), tv-serie

Her på Euroman.dk havde vi første sæson af roadtrip-serien 'The End of the F***ing world', hvor en skør dreng møder en skæv pige, på listen over de bedste nye serier i 2018. Vi skrev blandt andet: "Den balancerer sig på kanten af indie-klichéen med dens velkomponerede soundtrack og ’Fargo’ske’ humor med lidt blod på velanbragte steder, men man kan ikke lade være med at smile af dens veloplagthed og gode replikker."

Nu får vi snart svar på, hvad der skete efter cliffhangeren på første sæson, hvor James og Alyssa skød en mand til sidst. Døde vedkommende? Og bliver de to arresteret?

Premiere 5. november

'The Toys That Made Us' (sæson 3), dokumentarserie

I den populære dokumentarserie følger vi, hvordan nogle af verdens største brands fik skabt legetøjet, der har genereret endnu flere penge end de film, der skabte dem. Barbie var verdens største sexsymbol givet til små piger, G.I. Joe var en måde at idyllisere Vietnam-krigen, og He-Man skabte et forvrænget mandebillede. Sådan fortæller forskere og legetøjsnørder om de ting, de mener har haft enorm indflydelse på os helt fra ungdommen.

I den kommende sæson sættes der fokus på legetøjsklassikere som 'Teenage Mutant Ninja Turtles', 'Power Rangers', 'My Little Pony' og wrestling-figurer.

Premiere 15. november

'Call Me By Your Name', film

Har du endnu ikke fået set denne filmperle fra 2017 om en sommerromance i Norditalien mellem den 17-årige Elio (Timothée Chalamet) og den noget ældre forskningsassistent Oliver (Armie Hammer)? Så får du snart chancen, når 'Call Me By Your Name' bliver tilgængelig til streaming på Netflix.

Oplagt, hvis du ønsker at drømme dig væk fra det vintergrå Danmark.

Premiere 7. november

'The Irishman', film 

Måske årets mest længe ventede film?

Intruktør Martin Scorsese har samlet A-holdet af gangsterskuespillere i den Netflix-producerede 'The Irishman' med Robert De Niro, Al Pacino og Joe Pesci. Det kan næsten kun blive godt, og de første trailere har bestemt heller ikke skuffet.

Filmen er baseret på bogen ’I Hear You Paint Houses’, der fortæller den sande historie om lejemorderen Frank Sheeran og mordet på fagforeningsbossen Jimmy Hoffa. Et mord, der er et af de største uløste mordmysterier i USA’s historie. ’The Irishman’ handler om Frank ”The Irishman” Sheeran. Han ser tilbage på sit liv, og hvad der definerede hans karriere i mafiaen og hans rolle i Jim Hoffas skæbne.

Udover på Netflix vil 'The Irishman' også blive vist i udvalgte biografer.

Premiere 27. november