Han er eksperten i hverdagsbetragtninger, konfliktoptrapninger og pinligheder, han kan lave en fandens god Bernie Sanders-immitation, og så står han bag to af verdens mest indflydelsesrige komedier, nemlig 'Seinfeld' og 'Curb Your Enthusiasm'.

Der er naturligvis tale om amerikanske Larry David. Manden, som blandt andet inspirerede Frank Hvam og Casper Christensen til 'Klovn' og særligt den stædige Frank-karakter. 

Nu fortælles historien om David og hans komiske rejse, der startede på stand-up-scenerne rundt i USA, i en ny dokumentarserie på HBO Max, der hedder 'The Larry David Story'.

Her fortæller David blandt andet om, at han aldrig har tænkt på sig selv som værende sjov, og hvordan også moren kunne tvivle på hans talent og karrierevalg:

"Min mor kunne ringe til mig og sige: 'Larry, kan de lide dig? Fortæller de dig, at du gør et godt stykke arbejde?’ ’Ja, mor, de kan lide mig. Showet er nr. 1 i landet," lyder det fra David i dokumentarserien.

'The Larry David Story', der kommer i to episoder, får premiere 1. marts og har netop udsendt den første trailer. Se den herunder: