Advarsel: Der vil være seriøse spoilers

”Netflix-serien ’Narcos’ får ’House of Cards’ til at ligne ’Det lille hus på prærien’,” sådan skrev Information i deres anmeldelse af den populære serie, da den for første gang kunne ses på Netflix i 2015. Nu er en tredje sæson på vej.

Serien er baseret på den virkelige historie om den berømte og - nok mest af alt - berygtede colombianske narkobaron Pablo Escobar. Det er et højspændt drama, der handler om narkokartellernes storhed og rigdom, den koldblodige massemorder, familiefar og narkobaron og historien om USA’s mildest talt anspændte forhold til Latinamerika.

Virkelighedens Pablo Escobar nåede at blive udnævnt som verdens syvende rigeste mand af Forbes Magazine, men i 1993 blev han ramt af et dødeligt skud efter en flugt fra fængslet La Catedral.

Om han begik selvmord, eller om han blev skudt af politiet står stadigvæk hen i det uvisse. Men i sæson 2 af den populære serie bliver den fiktive Escobar skudt af colombianske specialstyrker, og derfor kommer tredje sæson til at foregå uden den brasilianske skuespiller Wagner Moura, der spiller narkobaronen.

Teaseren på den tredje sæson afslører ikke meget, men hvis den følger historiebøgerne, kommer vi til at dykke dybere ned i de magtfulde ’drug rings’ i Latinamerika og resten af verden sammen med The Cali Cartel, der sprang ud af Escobars Medellin Cartel.  

Se den ultrakorte teaser på den tredje sæson herunder og få en flygtig smagsprøve på gensynet med underverdenen fuld af mord, narko og rigdom.  

LÆS OGSÅ: Se ny trailer for den længe ventede Oasis-dokumentar ’Supersonic’Ny side

LÆS OGSÅ: Se traileren: Ny stjernespækket Netflix-film med maskotter kommer til oktober

LÆS OGSÅ: Swedish Dicks - Viaplay på vej med sin første originale serie