Men det behøver faktisk ikke at være så svært, for selvfølgelig er der masser af gaveideer til manden, der har alt.

Den personlige gave er altid et hit, og oplevelser med vennerne eller familien går man heller aldrig helt galt med.

Her er en række spændende Instagramprofiler, som kan give inspiration til gaven til far, bror eller vennerne.

Arne Jacobsen Watches - Tidløse ikoner

Nordic Silver - Dansk smykkehåndværk

COCKTAiiLS - Prøv et Cocktailkursus eller en whiskysmagning

Schmidt Watches - Få et ur ud over det sædvanlige

Fiskars - Titanium-knive med ekstrem ydeevne

LOOW - Alsidigt og klassisk design til sport og arbejde

Ditur.dk - Ure til ethvert temperament og håndled

Tidløse ikoner

Investering i tid er den nye luksus. Arne Jacobsen WatchesInstagram stræber efter at få tiden til at stå stille – bare et øjeblik – og at skabe et rum, hvor mode, arkitektur og legendarisk designhistorie værdsættes.

Vi kender alle designeren og arkitekten, Arne Jacobsen, og hans ikoniske værker og arkitektoniske projekter, herunder Ægget™, Svanen™ og Danmarks Nationalbank.

Arne Jacobsen indrettede mange af sine bygninger med egne designs. Hertil kom ure, der i dag er tilgængelige som armbåndsure. Mandens accessory, der aldrig mister sin plads i tiden.

Dansk smykkehåndværk

Gå på opdagelse i Nordic Silvers univers, der emmer af natur, gode råvarer og familietraditioner. Du finder håndlavede unisex sølvhalskæder og sølvarmbånd, som er skabt med stor respekt for det gode håndværk, høj kvalitet og ældre generationer.

Det tidsløse, klassiske design gør, at smykkerne kan bruges uanset alder og modetendenser.

Caroline fra Nordic Silver har lært at lave smykker af sin farfar, hvis sølvværksted hun nu har arvet.

Bliv inspireret til at lægge en unik julegave under årets juletræ, nemlig et ægte sølvsmykke, der er made-to-order, nonseasonal og holder hele livet.

Køb smykkerne på www.nordicsilver.dk

Prøv et Cocktailkursus eller en whiskysmagning

Hos COCKTAiiLS er man altid garanteret professionelle løsninger.

Hvad enten man ønsker et cocktailkursus, en whiskysmagning eller skal bruge en bartender til fest, så leverer De varen.

Med mange års erfaring fra de bedste cocktailbarer, restauranter og hoteller i København, er bartenderne fra @cocktaiilscph blandt de bedste i Danmark.

Gode, friske råvarer og et højt serviceniveau er synonym med COCKTAiiLS. Det er vigtigt, når man ønsker at leje en bartender.

De kan sågar stå for levering af isterninger til fest eller større begivenheder.

Vil man hellere fordybe sig, og nørde lidt mere i detaljen, så kan en gin- eller romsmagning være den perfekte gaveidé.

Få et ur ud over det sædvanlige

Schmidt Watches fra Aarhus er stiftet af Allan Schmidt Hansen. Hans filosofi er at skabe dansk designede armbåndsure af høj kvalitet, i et begrænset antal, men til en overkommelig pris.

Alle urene er således med løbende nummerering, så man kan se hvilket nummer i produktionen, man har købt. Dette giver en ekstra oplevelse af eksklusivitet, som sammen med de lækre materialevalg på ur og gaveæske gør det til en oplevelse udover det sædvanlige.

Der er virkelig kræset for detaljerne! Selv på urets krone og spænde er der et lille S/W logo. Helt klart et sikkert urvalg.

Titanium-knive med ekstrem ydeevne

Fiskars introducerer den nyeste innovation inden for skæreredskaber med den nye knivserie Titanium.

Fiskars Titanium-knive byder på ekstrem kontrol og ydeevne! Knivene produceres ved brug af den revolutionerende LZR-EDGE teknologi, der holder bladet skarpt fire gange længere end standardknive.

Takket være titaniummetallets medfødte egenskaber er knivene lette og nemme at kontrollere – og bladet vil aldrig ruste.

Titanium-knivene kommer med en udvidet 25 års garanti.

Alsidigt og klassisk design til sport og arbejde

LOOW er kendt for deres T-shirts i merinould. Bag brandet står jægersoldaten Anders, der gennem sit virke kender vigtigheden af beklædning i høj kvalitet. LOOWs metervarer er egenudviklede, danskproducerede og fremstillet af de bedste italienske garner.

LOOW har et bredt sortiment til både ham og hende. Designet er alsidigt og klassisk, og passer til alt fra sport til kontoret. Samtidig er produkterne slidstærke og bevarer farverne længe, hvilket er med til at minimere garderoben.

Man finder først ud af, hvor behagelige LOOWs T-shirts er, når man har prøvet dem. Heldigvis tilbyder brandet, at produkterne kan afprøves i 30 dage.

Ure til ethvert temperament og håndled

Julen er hjerternes fest, men i den grad også gavernes. Det kan vi ikke komme udenom. Hos Ditur.dk finder du de bedste, hårde gaver - nemlig ure.

Med anerkendte brands som Seiko, Tissot, Dissing Watches og Jaguar i deres sortiment er der optimale betingelser for at finde det næste herreur.

Så uanset om du selv er løbet tør for julegaveidéer eller mangler et skud inspiration til, hvad du skal give din bror eller kammerat i julegave, så udforsk Ditur.dk’s store udvalg af ure, der passer til ethvert temperament og håndled.