Det er to år siden, at danske Wood Wood åbnede deres første W.W. Life Store på Værnedamsvej, hvor de har samlet et udvalg af livsstilsobjekter kurateret af grundlæggerne Karl-Oskar Olsen og Brian S.S. Jensen fra brands som Frama, Snow Peak, Niko June og Kvadrat x Raf Simons.

Siden har konceptbutikken også fundet vej til Berlin og London, og nu kan Wood Woods Life Store løfte sløret for et nyt samarbejde med britiske Reebok, som har et par sneakers som omdrejningspunkt.

Det er Reeboks Classic Low-model, der nu har fået en opgradering og kommer i en hvid udgave med læder på ydersiden, fleece på indersiden og W.W. Life Store-logoer på pløsen, siden og bagpå.

"Jeg ville skabe en sko, der kan fungere til alle lejligheder – uanset om det er at gå tur med min hund eller gå i supermarkedet for at købe ind.

Jeg føler, at Reebok har været medvirkende til at skabe alsidige silhuetter, der giver en tidløs fornemmelse, og jeg tror, at vores kunder vil sætte pris på en sko, der har en følelse af en lang levetid og en enkel æstetik, hvilket gør den velegnet til næsten enhver aktivitet,” siger Brian S.S. Jensen, der står bag designet, i en pressemeddelelse.

De nye sneakers vil blive forhandlet fra 15. september i Wood Woods Life Stores i København, Berlin, London og på woodwood.com. Fra 22. september vil de blive tilgængelige hos Reebok.

WW1.jpg

WW2.jpgWW3.jpg