Der er et nyt afsnit af ’Arbejdstitel’ i æteren. Og dermed selvfølgelig også en ny omgang af det højt skattede segment Overvurderet/Undervurderet, hvor de to værter Kristoffer Dahy Ernst og Oliver Enné kommer med deres uforbeholdne mening om ting og emner, som lytterne har sendt ind.

Er det overvurderet eller undervurderet at bruge parfume på kontoret, vil den loyale lytter Jonas gerne vide. Og Kristoffer forsøger at svare:

”Det er godt nok svært. Nogle mennesker bruger parfumer, som simpelthen er for vilde. Ens kolleger kan have parfumeallergi, og så skal de naturligvis sige det højt, så man kan respektere det,” indleder Kristoffer uden egentlig at komme frem til et svar.

Han padler lidt. Kristoffer er ikke selv inkarneret parfumebruger. Kun to ud af ugens syv dage vil han anslå, at der kommer parfume på (for tiden er det Terre d’Hermés, der er den foretrukne). Men han kommer alligevel frem til en meget klar definition på, hvornår parfume skal bruges og ikke bruges i kontorsammenhæng.

”Jeg synes, det er undervurderet,” siger han, og går straks videre til at tale om en meget vigtig undtagelse. ”Hvis man er i en situation, hvor man tager parfume på kontoret, er det voldsomt overvurderet. Hvis man har en parfume med i tasken, som man lige bruger til at friske sig op – det er jeg ikke god til,” siger han.

”Du har ikke en David Beckham-parfume stående på skrivebordet?” afrunder Oliver, inden værtsparret går videre til næste lytterspørgsmål i Overvurderet/Undervurderet. Og både Oliver og Kristoffer synes at være enige om reglerne. Lad os lige friske dem op:

Tag den på derhjemme. Respekter dine kollegers allergier. Hav den aldrig med, så du kan friske dig op i løbet af dagen.

Lyt til ovenstående dialog i det nye afsnit af Arbejdstitel, der er ude på alle kanaler nu. Udvekslingen stammer fra programmet Om uskrevne regler pt. II.