Det hører til sjældenhederne, at vindere af VM, Champions League, Premier League, La Liga, FA Cup m.m. er samlet til en indendørsturnering.

Ikke desto mindre er det lykkes økonomisk stærke pengemænd i Indien at hente tidligere klassespillere som Ronaldinho, Paul Scholes, Ryan Giggs, Hernan Crespo og Michel Salgado til den indiske Premier Futsal League, der netop bliver spillet nu.

Premier Futsal League er det seneste indiske fremstød i en stadig større satsning på at blive en faktor i fodboldverdenen. Over de seneste år har indiske klubber, takket været et solidt økonomisk rygstød og øget tilskuerinteresse i det ellers cricket-glade land, formået at lokke flere verdensmestre og Champions League-vindere til den professionelle Indian Super League, hvor også danskerne Morten Skoubo og Mads Junker har været forbi. 

Det er da også en række indiske iværksættere, med støtte fra blandt andet erhvervsmagnaten Xavier Britto, der har etableret den private og multinationale Futsal-liga, der løber fra 15. til 24. juli. I spidsen for turnerigen  står Luis Figo som præsident. 

Turneringen har seks deltagende hold, der hver især repræsenterer en indisk by, og som hver især har fået tilgang af én ambassadør i form af tidligere verdensstjerner. Desuden er Futsal-ikonet Falcão, ikke at forveksle med den tidligere Chelsea og Manchester United-angriber, også hentet til, efter at Deco måtte melde afbud. 

Søndag kunne tilskuerne og seerne, via livestream hos Sony, se Ronaldinho lyse op i sin anden kamp i turnerigen. Her beviste den brasilianske boldkunstner, at han stadig har målnæse med sine fem scoringer i kampen mod Paul Scholes' mandskab, der endte med en 7-2 sejr til Ronaldinho's hold Goa 5s.  

Ronaldinho viste også, at han stadigvæk er hurtig på fødderne, og at mål selvfølgelig skal fejres med en lille dans.

Se målene her:

Futsal er blevet stadig mere populært de senere år, hvor også nuværende stjerner som Kaka og Lionel Messi, for blot at nævne et par stykker, har slået et slag for den teknisk prægede version af fodbold.

Både Ronaldinho og Pelé har tidligere fortalt, hvordan futsal-spillet var med til at forme dem som fodboldspillere og gøre dem til sande mestre i boldkontrol og i at tænke hurtigt på banen. 

Futsal spilles på en lille, afgrænset indendørsbane uden bander med en bold, der er mindre og tungere end læderbolden fra grønsværen, hvilket reducerer boldens evne til at hoppe. Der spilles 2 x 20 minutter, hvor uret stoppes, når bolden kommer ud af spil, med fem spillere på hvert hold.

Du kan følge resten af turneringen live her og læse mere på den officielle Twitter-kanal