PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

Få et smukkere og renere køkken med  markedets mest støjsvage emfang

Få et smukkere og renere køkken med markedets mest støjsvage emfang

Det næsten usynlige Bora Bordemfang renser luften effektivt og giver frihed til at indrette drømmekøkkenet

Elegant, effektivt og diskret. Bora Bordemfang er en revolutionerende serie af effektive og støjsvage emfang, som fjerner alt fedt og os direkte fra panden.

Med en imponerende downdraft sikrer Bora Bordemfang, at hverken partikler eller varme kan nå op i hovedhøjde.

Bora har arbejdet med bordventilation siden 2006 og har skabt den teknologi, der bruges i dagens downdraft-systemer. Virksomheden producerer udelukkende bordemfang og er dermed de absolutte specialister på markedet.

bora_classic_bordemfang tekstbilde3.jpg

Støjsvagt emfang til det moderne køkken

Boras testvindende emfang – i kategorien Design & Kvalitet - er udviklet af Willi Bruckbauer, grundlægger og administrerende direktør i BORA Lüftungstechnik GmbH. Gennem en snes år var han blevet grundigt træt af de tit monstrøse emhætter, som ofte skæmmede køkkenet uden den nødvendige effekt.

“Emhætter er simpelthen komfurbelysning til overpris, og jeg havde et ønske om at erstatte dem med et langt mere effektivt system,” forklarer Willi Bruckbauer.

Bora Bordemfang er markedets mest støjsvage emfang. Selv på fuld styrke er lydniveauet kun 54 dB. Til sammenligning giver stegende kød et lydniveau på ca. 70 dB. Det gør BORA-systemet velegnet til moderne, åbne køkkenløsninger og opholdsarealer, fordi blæseren kun afgiver en beskeden baggrundsstøj.

bora_professional_bordemfang_tekstbilde.jpg

Frihed til indretning

Med fokus på kvalitet, miljø og design har Bora sat nye standarder for madlavning og køkkenindretning, og med den diskrete placering i bordpladen åbner emfanget op for mange flere muligheder i indretningen af køkkenet.

Bora Bordemfang giver et frit udsyn til stuen eller udsigten og uden hensyntagen til en stor emhætte, kan kogepladerne placeres præcis, hvor du ønsker det. Placer kogepladen under et vindue, tættere på stuen eller i en køkkenø, så du kan lave mad sammen med vennerne. Mulighederne er næsten uanede med Bora Bordemfang.

BORA_X-Pure_bordemfang tekstbilde4.jpg

63 patenter inden for downdraft og kogetopteknologi

Ud over design og kvalitet har Bora også gjort rengøring og vedligeholdelse nem. Dæksel og filter kan let afmonteres uden værktøj og vaskes i opvaskemaskinen.

BORA er den originale bordventilator med flere end 63 eksklusive patenter inden for downdraft og kogetopteknologi. Virksomheden har en stor forsknings- og udviklingsafdeling, som kun forsker i innovation inden for bordventilation og luftstrømme, et centrum for innovation, der er med til at give BORA et solidt forspring med unikke produktegenskaber.

Bora forhandles af Engebretsen, som har importeret, produceret og solgt VVS-produkter og metaller i over 100 år.

bora_professional_bordemfang_tekstbilde2.jpg